Medlemsmøte 6. mars 2017

Kjære Sagenerytter

Takk for et flott 2016. Er du klar for 2017?!

Det nye året ligger klart foran oss, klar for å fylles med nye mil i skogen og på asfalten. Vi skal sykle til Grefsenkollen og spise pizza, og gjennom Marka etter boller, og vi skal kjempe om å stå på pallen i diverse NM, slik vi etter hvert har for vane i den stolte klubben vår. Slik er den herlige bredden vi har i klubben, hvor alle har en plass og alle er velkomne.

Noen av dere er allerede i gang; noen på piggdekk, noen i sydligere strøk, og noen på rulla. Og bra er det, for året byr på tøffe utfordringer: Sammen skal vi også samles for å kappes i de tøffeste øvelsene (muligens i verden?), kjent som Klubbmesterskapet i Sagene. På landeveien, med fellesstart, tempo og klatring, og på grus og i skogen, på rundbane og maraton skal vi måle styrke, i kampen om å bli Stormestere.

Klubben vokser, og teller nå godt over 210 medlemmer, topptrente og mosjonister. En herlig miks av typer og karakterer, kunnskaper og evner. Disse håper vi at klubben nå kan gjøre nytte av –i større eller mindre skala. Vi har et arbeidsutvalg som trenger påfyll, og det er opp til oss selv hvordan vi fyller rollene.

Kjenner du at du har noe å bidra med? Da håper vi å se deg på medlemsmøtet 6. mars, kl. 19:00 på Sagene Samfunnshus.

 

Legg igjen en kommentar