Klær – nettbutikken åpner snart

23. februar – nettbutikken er åpen, se her.

Varsler om at nettbutikken snart vil åpne, og at bestillinger etter dette kan legges inn frem til og med søndag 26. februar kl 23:59. Levering forventes uke 14. Dette blir altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær til i vår/tidlig sommer*. Se også prøvekveld.

NB, for de som skulle klare å logge seg inn i nettbutikken allerede nå, ikke bestill noe ennå, butikken inneholder mange feil/mangler. Vi vil komme med ytterligere, og nødvendig info, så snart alt er klart (trolig tidlig uke 8).

Til nye medlemmer; i forkant av selve åpningen vil dere som har utestående verdikoder for kjøp av obligatorisk draktsett motta dette.

*Neste nettåpent forventes i mai, levering sent juni.

1 Response

  1. Tom sier:

    NB, for de som får logget inn, nettbutikken inneholder fortsatt mengder med feil. Som tidligere nevnt, stay tuned for når alt er klart for innlogging/handling.

Legg igjen en kommentar