Langtur til Son

Heisann godtfolk😊

Vi er en liten gjeng som har tenkt oss til Son på søndag! Det har seg sånn at denne lille gjengen vil bli en litt større gjeng! Det er sikkert mange som er på ferie nå, eller bare har tatt en sykkelpause. Men hvis du tenker: Hmmm! Ja! Det er faktisk lenge siden jeg har syklet langtur nå. Eller du rett og slett tenker: Ja! Nå har jeg en god grunn til å få fri fra kona/mannen/ungene. Bli med på de fine veiene nedover Follo sammen med lagkameratene dine😊

Oppmøte klokken 10.00 ved Sagenekirke!

 

PS. Tar forbehold om møkkavær🌧⛈

13 Responses

 1. Adrian sier:

  Stiller hvis jeg har en fungerende sykkel.

 2. Einar Ø sier:

  jeg blir med

 3. Klara sier:

  Blir med i håp om at det ikkje går alt for fort…

 4. Martin Or sier:

  Ser ut til at været blir bra og at vi blir en bra gjeng😊 Sees i morra!

 5. Bjørn E sier:

  Passer perfekt, jeg blir med!

 6. Øyvind sier:

  Jeg stiller!😎

Legg igjen en kommentar