Velkommen til bakhjulebord

Bakpå, men fest blir det

Hurra! Det blir bakhjulebord på Månefisken 27. januar

Arrangementskomteen tar i år en wheelie og drar igjennom hele jula på bakhjulet. Vi  feirer dette stuntet med et skikkelig bakhjulebord. Vi tar sats og lander ti meter fra Akerselvas bredd i lokalene til Månefisken. Datoen er 27. januar og festen starter klokken 19.00. Maten er rocke-tapas fra Stunt Squad.

Årets bakhjulsfest vil inneholde de klassiske distansen innen prisutdeling. Først og fremst for Klubbmesterskapene. Men vi har også rom for noen priser til for eksempel «årets ildsjel», eller «årets mekaniker», «årets selvoppofrelse» eller kanskje «årets rookie» . Har du forslag på hvem som bør nominert til årets priser, eller innføring av en nye pris som det i løpet av sesongen tvinger seg fram et behov for, legg inn forslag i kommentarfeltet eller send en SMS til Marius.

Egenandelen for årets fest er 350 kroner. Dette dekker alt, uten om det du ønsker å drikke. Ryktene går om DJ og alle rettigheter i baren.

Påmeldinger skjer i kommentarfeltet og er bindene. Betal med Vipps til Vippsnummer #122213 – Sykkel Sagene Idrettsforening – merk betaling med den det gjelder for 🙂.

32 Responses

 1. Espen T sier:

  Betal med Vipps til Vippsnummer #122213 – Sykkel Sagene Idrettsforening – merk betaling med den det gjelder for 🙂

 2. Sofie Isacsson sier:

  med

 3. Olav Magnus sier:

  Jeg er med – kommer trolig sent

 4. Martin P. sier:

  Jeg er med. Drar trolig sent.

 5. Jørgen E sier:

  Jeg må dessverre melde avbud

 6. Olve sier:

  Jeg er med!

 7. Simen Huseby sier:

  Stiller!

Legg igjen en kommentar