Innlogging via Facebook

For en stund siden endret Facebook bruken av innloggingsapplikasjon deres. Dette gjorde at innloggingen via Facebook ikke har fungert på våres nettside. Dessverre har vi havnet i en situasjon der ingen hadde tilgang til den Facebook-applikasjonen som ble brukt. Derfor var det dessverre nødvendig å opprette en ny Facebook-applikasjon for at innlogging med Facebook-kontoer skulle fungere igjen.

For de av dere som kun har logget inn med Facebook-konto, og ikke kjenner til brukernavn og passord: Brukeren deres vil være opprettet med samme mail som Facebook-kontoen. Derfor vil man kunne få tak i brukernavn og passord via «glemt passord»-tjenesten. Deretter kan man fjerne koblingen mot Facebook og legge den til på nytt.

For de av dere som logger inn med brukernavn og passord, men også har koblet kontoen mot Facebook: Logg inn på vanlig måte, fjern koblingen mot facebook og legg den til på nytt.

Facebook-koblingen fjernes og legges til igjen ved å redigere sin egen profil når man er innlogget.

Ta kontakt hvis dette ikke fungerer.

Legg igjen en kommentar