Minnetur for Thomas «Totte» Torgersen

I anledning Tottes tragiske bortgang arrangeres det en rolig minnetur til Son med avgang fra Sagene Kirke mandag 21. mai kl 11. Med oss på denne turen vil også Tottes venner fra Oslo Velo & Vinylklubb være med og vi håper at så mange som mulig av Sagenes medlemmer har anledning til å delta.

Da dette kan bli en stor gruppe settes det pris på om alle som vil være med melder seg på i kommentarfeltet under slik at vi kan planlegge litt med tanke på trafikksikkerhet samt andre praktiske detaljer som for eksempel lunsj i Son.

 

9 Responses

 1. Espen T sier:

  Jeg blir med for å minnes Totte 😢❤️

 2. Einar Østby sier:

  Stiller.

 3. Olav Magnus sier:

  Jeg blir med for Totte

 4. Stine F sier:

  Jeg blir med.

 5. Frode sier:

  Jeg er med

 6. Jouko sier:

  Jeg er med.

 7. Erno sier:

  også med

 8. Adrian sier:

  Jeg blir med.

 9. Simen Huseby sier:

  Blir med!

Legg igjen en kommentar