KM Klatring 2018 – Resultater

I strålende sol og deilig høstvarme skulle 24 spente ryttere kjempe om plasseringene KM Klatring, samt et steg nærmere kåringen av årets stormestere. De skulle som vanlig få måle krefter i Klatringen til Tryvann.

Før start var det en god, men også noe nervøs, stemning blant rytterne. Nervøsiteten ble litt i det meste laget for en av rytteren som måtte ta en liten pust i bakken i mangel av balanse. Det store spørsmålet var allikevel hvilken taktikk hver enkelt skulle legge opp til. Det var også en liten spenning rundt hva selveste Carl Fredrik skulle foreta seg da dette tross alt skulle være hans hviledag.

Startskuddet gikk som vanlig 18:30, og umiddelbart rykket en av rytterene. Hvor langt holdt dette? Hvordan gikk ferden opp til toppen for de andre? Dette må nesten bli besvart av rittrapporter i kommentarfeltet. Så del gjerne din opplevelse av konkurransen! Det setter andre stor pris på.

Ved målgang kom som forventet Carl Fredrik først opp til toppen på herresiden, tett etterfulgt av Martin OH og deretter Espen KJ. På damesiden var Francisca V en soleklar vinner med Linda K og Klara som nummer to og tre. I tillegg var det mange som kunne feire nye personlige rekorder og generelt sterke tider på segmentet.

Takk for all bistand fra funksjonærene! Takk til alle deltakere som tok turen! Og takk for kaken! Den var god!

Resultater kvinner:

1 Francisca Vivian Da Silvia Eriksen 18:58.7
2 Linde Hestvik 20:16.4
3 Klara Lyngnes 20:45.3

Resultater menn:

1 Carl Fredrik Hagen 14:02.6
2 Martin Ohlsson 14:29.1
3 Espen Kildebo Jensen 15:57.5
4 Henning Lund 16:20.4
5 Kjetil Eng 16:21.0
6 Lars S. Puntervold 16:21.4
7 Thomas Svankil 16:31.2
8 Daniel Brodshaug 16:39.7
9 Marcus Liebold 16:45.8
10 Espen Thorstensen 17:10.7
11 Eirik Danielsen 17:25.2
12 Jørgen Sørensen 17:30.4
13 Åsmund Aasland 17:47.5
14 Helge Kolstad 18:01.4
15 Simen Boretti 18:16.9
16 Fartein Behrentz Færevaag 18:20.4
17 Erlend Rostad 18:32.7
18 Øystein Nedrebø 18:51.1
19 Lars Roar Uggerud Dugstad 19:13.4
20 Ole Lindtveit 20:08.5
21 Peter Skjåk 20:40.2

2 Responses

  1. Åsmund sier:

    «… og umiddelbart rykket en av rytterene. Hvor langt holdt dette?» ikke så langt…
    Jeg gikk i Live segment fella, og trodde vi surra av gårde oppover. Hadde på forhånd trodd at jeg kanskje kunne nærme meg PR, rett under 17, men Garmin lyste rødt, og beina var freshe. Kom vel ikke så veldig langt før jeg skjønte at det var helt feil at jeg lå i front av det sterke Sagene feltet inkludert CFH (Joker, Norge) Prøvde å roe ned, og heldigvis gled etter hvert Joker drakten, en sterk svenske og flere forbi før vi kom opp til Ankerveien. For min del var det vel allerede brent for mye krutt. Skulle tangere PR men perset med 17 sekunder til Besserud… Uansett var det utrolig kult å være med på et nytt klubbritt og måle krefter med andre en perifere Strava-følgesvenner. Kanskje får jeg tid til å delta på Sagene treninger også etterhvert, og CX ritt til høsten, men er i hvert fall glad for at jeg meldte meg inn i en klubb med stolte sykkeltradisjoner og fete drakter 😉

  2. Simen sier:

    Det fantes et par gode grunner til å holde seg hjemme, men flere hundre (i form av bonuspoeng) for å stille opp, og slik basismatematikk er det liksom ingen grunn til å argumentere mot engang. Planen var at noen minutters utblåsing var det som skulle til for å få de siste ukenes skrantende form, tunge bein og tette luftveier til å fordufte, og om så ikke skulle skje var plan B å kjøre rolig opp til sisteplass for sanking av bonuspoeng. Begge planene viste seg å funke sånn passe r….a. Plan C som kom til underveis oppover var å i hvertfall spare kroppen for en kjellertur, men så var det dette med startnummer, sirkushester og lukten av sagmugg da – siden Fartein kom som en kule på slutten måtte det jaggu meg spurtes også. Takk til de frivillige for arrangementet og takk til alle for sesongen, nå setter jeg meg i sofaen og venter på skiføret.

Legg igjen en kommentar