Hurra! Det blir hjulebord på Månefisken 24. november

Det er marispan i butikken og det er klart for årets feteste sykkelfest – Sagenes
hjulebord

I år overreasker arrangementskomitéen alle – inkludert seg selv med å klare å arrange hjulebord på riktig side av nyttår. Vi  feirer dette stuntet med et skikkelig bakhjulebord. Vi tar sats og lander ti meter fra Akerselvas bredd i lokalene til Månefisken. Datoen er 24. novemnber og festen starter klokken 19.00. Maten er utradisjonell julebuffet fra Stunt Squad.

Som de tradisjonsbundne treller vi er, vil årets hjulebord vil inneholde de klassiske distansene innen prisutdeling. Først og fremst Stormester kåring og heder for vinnerne av klubbmesterskapene. Men vi har også rom for noen priser til for eksempel «årets ildsjel», eller «årets mekaniker», «årets selvoppofrelse» eller kanskje «årets rookie» . Har du forslag på hvem som bør nominert til årets priser, eller innføring av en nye pris som det i løpet av sesongen tvinger seg fram et behov for, legg inn forslag i kommentarfeltet eller send en SMS til Marius.

Egenandelen for årets fest er 350 kroner. Dette dekker alt, uten om det du ønsker å drikke. Ryktene går om samme DJ som i fjor og alle rettigheter i baren.

Påmeldinger skjer i kommentarfeltet og er bindene. Betal med Vipps til Vippsnummer #122213 – Sykkel Sagene Idrettsforening – merk betaling med den det gjelder for 🙂.

30 Responses

 1. Marius Gi sier:

  Forslag på priser skrives inn her eller sendes på sms til meg (telefonnummer 95111940).

 2. Atle K sier:

  Selvfølgelig!

 3. Kan ikke, dessverre. 🙁

  Kommer tilbake i Oslo 25.11.

 4. Erik Ha sier:

  Jeg blir med!

 5. Erno sier:

  Jeg er med, jihuu!!

 6. Wilhelm John sier:

  Jeg er syk og blir dessverre ikke med ikv 🙁

Legg igjen en kommentar