Klubbmesterskap 2019

resultater kommer…

Beste resultat** Lik Stormester poengsum rangeres etter: Det beste gjenstående resultatet – uansett gren1. Systemet inkluderer en bonuspoeng ordning som nøytraliserer den relative påvirkning de med færre enn tre tellende resultat har. I korthet får (og beholder) alle poeng ut fra plassering i de individuelle klubbmesterskap, men i tillegg deles det ut bonuspoeng til alle som har tre tellende resultat. Disse gis bonuspoeng i hvert av rittene de har deltatt, tilsvarende poengene de i samme ritt totalt tapte til deltagere med færre enn tre tellende resultat. Når Stormester-poengene skal summeres defineres resultat som total poengsum i et ritt, bonuspoeng vil altså kunne påvirke hvilke resultat som blir tellende. Manglende resultat i en gruppe gir 0 poeng fra denne.

    1. Nest beste resultat
    *** Skiller ikke dette deles Stormester plassering. Rent listeteknisk sorteres det etter 4. og 5. beste resultat, og til slutt alfabetisk på fornavn.

2 Responses

  1. Finns det noen sammenstilling over aktuellt akkumulert resultat? Veldig spent på hvem som leder 🙂

  2. Francisca V sier:

    Blir det CX ritt på søndag?

Legg igjen en kommentar