Nå har du sjansen til å bli med på årets beste, raskeste og eneste Hjulebord

I år igjen overrasker arrangementskomitéen alle – inkludert seg selv med å klare å arrangere hjulebord på riktig side av nyttår. Vi feirer dette stuntet med et skikkelig bakhjulebord. Tradisjonen tro, tar vi sats og lander ti meter fra Akerselvas bredd i lokalene til Månefisken. Datoen er 30. november og festen starter klokken 19.00. Maten er julebuffet fra Stunt Squad.

Som de tradisjonsbundne treller vi er vil årets hjulebord vil inneholde alle de klassiske distansene innen prisutdeling. Først og fremst Stormester kåring og heder for vinnerne av klubbmesterskapene. Men vi har også rom for noen priser til for eksempel «årets ildsjel», eller «årets mekaniker», «årets selvoppofrelse» eller kanskje «årets rookie» . Har du forslag på hvem som bør nominert til årets priser, eller innføring av en nye pris som det i løpet av sesongen tvinger seg fram et behov for, legg inn forslag i kommentarfeltet eller send en SMS til Marius.

Egenandelen for årets fest er 350 kroner. Dette dekker alt, uten om det du ønsker å drikke. Ryktet går om samme DJ som i fjor og alle rettigheter i baren.

🙂

Påmeldinger skjer i kommentarfeltet og er bindende. Betal med Vipps til Vippsnummer #122213 – Sykkel Sagene Idrettsforening – merk betaling med navnet til den påmeldingen gjelder for .

Meld deg på før søndag 24.11 kl. 23.59.

19 Responses

 1. Jørgen S sier:

  Jeg stiller så klart.

 2. Ilona Jambor sier:

  Jeg er med 🙂

 3. Espen KJ sier:

  Har dessverre julebord med jobben så kan dessverre ikke komme. Mulig jeg detter innom utover kvelden.

 4. Linda K sier:

  Jeg er med 🙂

 5. Helge K sier:

  Jeg er med 🙂

 6. Espen KJ sier:

  Så feil å på noen datoer så var ikke kollisjon allikevel. Jeg kommer!

Legg igjen en kommentar