Nå kan du sikre deg ny bunad til vårsessongen – utvidet åpningstid

Hurra! Nettbutikken er nå åpen og med mange spennende nye plagg. Bestillinger kan legges inn frem til og med onsdag 12. februar kl. 23:59 . Forventet levering i mars/april.

Sagnene sykkel har klær fra italienske Nalini. Hvis du lurer på om det er bra kvalitet, så kan det for ordens skyld nevne at det er de som produserer klærne til bl.a. Ralpha og at Confids-laget bruker tøyet deres. Dere kan lese mer om Nalini her. Denne gangen har vi også egne MTB-klær fra Santiti.

Kjøpe klær

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer.  Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de som hittil har blitt kåret til Stormester. Vi har to typer trøyer – begge i super kvalitet, men hvor en er mer kroppsnær en den billigste.

Størrelsestabell for Nalini finner du her.

Størrelsestabell for Santini finner du her.

Opprett konto

Når det gjelder selve nettbutikken ligger denne hos Spinn.no.

  • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Spinn. Bruk teamkoden du har fått tilsendt på e-post.
  • Etter du har registrert deg, er det bare begynne å handle.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre.

Spørsmål kan også rettes til Jesper Geijl hos Racing Depot.

1 Response

  1. Noen som har prøvd jakkene og kan dele erfaringer? Leter etter noe som stopper vind og er litt vannavstøtende, tidligere hatt trimtex elite lightshell RS-jakken.

Legg igjen en kommentar