Wannabees eller gull og glitter til Sagene?

Etter en vinter med lite målbare prestasjoner blant medlemmene har rykter i miljøet om et par Sagene gutter som har en livsstil som faller litt utenfor mosjonssegmentet nådd redaksjonen.

Når det gjelder Taunus så dokumenterte i grunnen han med sin innstas i Birken på ski en fysisk tilstand kun er oppnåelig med systematisk svetting over en lengre tidsperiode. Dette kom forøvrig ikke som noen overraskelse på alle i redaksjonen da Taunus ble observert tidlig i høst på en fredelig spasertur med avkommet i ryggsekk og en lett synlig six-pack under skjorta. Synet åpenbarte at forholdet mellom fortærte og forbrente kalorier har vært svært skjevt siden sesongslutt i fjor. Vi kjenner alle Taunus styrke på sykkelen når det går oppover, hvordan blir den når skrotten nå er like pint i vekt som sykkelen?

TT har lenge blitt forbundet med Togfører Tom, men det spørs om ikke Tempo Tom er en mer presis betegnelse. TT har vært ute i markedet og shoppet treningsprogram og det kjøpte han til solid nedsatt pris og fikk derfor mye mer enn han betalte for. Det vil si mye mer trening. Redaksjonen har rotet i søppelkassa til TT og fant noen sider fra treninsdagboka fra ukene i vinter og det var skremmende saker. Riktignok har TT uttalt at målet er NM-deltagelse i tempo, men antall timer ikledd treningstøy var så enorm at at det lukter toppidrett (eller seriøs overtrening) lang vei.

Redaksjonen er både stolte, redde og imponerte over TT’s og Tanus’s vilje til å satse. Som eminente reportere velger vi selvfølgelig å avstå fra spådommer om resultatene i sesongen som kommer da etterpåklokskap er den klart mest treffsikre analysemetoden.

Likevel drister vi oss til å spå at et Sagene medlem får gull og glitter allerede i dag. Etter møysommelig søk gjennom medlemslistene viser det seg nemlig at LitjIvers fyller rundt. Gratulerer med de 40!

Legg igjen en kommentar