Sesongen er i gang!

Redaksjonen synes fellestreningene startet tidlig i år, mens andre har flytt videre på langrennsformen siden Tholeif Haugs minneløp, Birken og Wasa. Det har sogar vært avholdt sykkelritt i landet, så det er definitivt på tide å få økt den kardiovaskulære kapasiteten. Fellestreningene bærer,  med unntak av den aller første, preg av litt labert oppmøte. Så sånn går det altså når formannen abdiserer rent fysisk, og all grunn til å rope et varsko. VARSKO! Der var det gjort.

Heldigvis er det håp, det ryktes at flere driver utstrakt tjuvtrening under påskudd av familie, NM i tempo, og stisykling. Redaksjonen håper på sin side at en ny nettside med treningsinformasjon og litt interaktivitet kanskje kan hjelpe. Vi ønsker velkommen til dagens trening i flotte Grefsenkollen, her ser vi BTF slappe av i den fine vårsolen mens Belgisk Blå og Hallingsokken diskuterer utveksling, wattmålere og andre livsviktige temaer.

2 Responses

  1. Herlig frekt bilde av unge Foss, men hvorfor den derre døve hjelmen?

  2. Kveita sier:

    Abdisert rent fysisk? Slik ufin, frekk og oppsternasig attityd vil straffe seg. Jeg skal aldri mer vente når du må lappe punkteringer, smøre om eller knyte lissene. Hansken er kastet knallhardt i bakken, terningene triller ute av kontroll og jeg flyr over Rubicon før du får sagt krankavdrager. Koz og klemz fra Formannen, som har trent to dager denne uken.

Legg igjen en kommentar