Trening torsdag 27. mai – langtur grus

Oppmøte Hammeren kl 1915, ferdig oppvarmet. Åpen for forslag til endringer, ikke sikkert alle har tid til langtur som treningsplanen tilsier. Hvem kommer? Foreslår enten 3-4 litt lengre intervaller med lavere intensitet eller vanlig pakke.

Skal få autopublisert disse innleggene slik at jeg slipper å huske på det. For det er åpenbart ikke så lett. I dag tenkte jeg mer på hva forskjellen mellom M760 og M770 egentlig er. Og om jeg like gjerne skal gå for en PG990 i stedet.

7 Responses

 1. Avatar Geir Inge sier:

  Dessverre er det lite med tid, men Tømte Grand Prix håper jeg å få til

 2. Avatar Anders sier:

  treningskamerader, jeg kommer ikke i dag. Stiller på Grustråkken og blir mer aktiv på treningene fremover..

 3. Jeg stiller dersom det er noen som henger med. Mattias, BB, BTF og Karl Jac?

 4. Karl Jacob Karl Jacob sier:

  Jeg stiller, jeg sykler en rolig 2-2,5 timerstur.
  Montebellorittet til lørdag til de som ikke har fått med seg at jeg skal delta der B-)

 5. Avatar dala sier:

  Kaputt krank på terrengsykkelen siden tis. Blir Maridalen for meg.

 6. Urk, jeg ble sittende fast i noe ærbe på ærbe. Ser ut til at det blir intervaller i Grefsenkollen i stedet gitt. Beklager KJ, ser ut til at du må klare deg alene i kveld…

 7. BTF BTF sier:

  Jeg rekker ikke (åpenbart) men tar en tur i maridalen eller gkollen før sola går ned.

Legg igjen en kommentar