Trening torsdag 27. mai – langtur grus

Oppmøte Hammeren kl 1915, ferdig oppvarmet. Åpen for forslag til endringer, ikke sikkert alle har tid til langtur som treningsplanen tilsier. Hvem kommer? Foreslår enten 3-4 litt lengre intervaller med lavere intensitet eller vanlig pakke.

Skal få autopublisert disse innleggene slik at jeg slipper å huske på det. For det er åpenbart ikke så lett. I dag tenkte jeg mer på hva forskjellen mellom M760 og M770 egentlig er. Og om jeg like gjerne skal gå for en PG990 i stedet.

7 Responses

 1. Geir Inge sier:

  Dessverre er det lite med tid, men Tømte Grand Prix håper jeg å få til

 2. Anders sier:

  treningskamerader, jeg kommer ikke i dag. Stiller på Grustråkken og blir mer aktiv på treningene fremover..

 3. Jeg stiller dersom det er noen som henger med. Mattias, BB, BTF og Karl Jac?

 4. Karl Jacob sier:

  Jeg stiller, jeg sykler en rolig 2-2,5 timerstur.
  Montebellorittet til lørdag til de som ikke har fått med seg at jeg skal delta der B-)

 5. dala sier:

  Kaputt krank på terrengsykkelen siden tis. Blir Maridalen for meg.

 6. Urk, jeg ble sittende fast i noe ærbe på ærbe. Ser ut til at det blir intervaller i Grefsenkollen i stedet gitt. Beklager KJ, ser ut til at du må klare deg alene i kveld…

 7. BTF sier:

  Jeg rekker ikke (åpenbart) men tar en tur i maridalen eller gkollen før sola går ned.

Legg igjen en kommentar