Stisykling over Barlindåsen

Barlindåsen er en liten åsrygg mange uvitende passerer på vei fra Sandemosen til Movann/Sinober. Men langs ryggen på denne åsen skjuler det seg både glimrende utsikt og en fet stisykling. Belgisk Blå, Vesle-Foss og Hallingsokken valgte forrige søndags trening å droppe grusbankinga til fordel for litt utforskning, og første sporvalg inn i svarte skog ble tatt noen hundre meter inn på det som engang var stipartiet på Tømte Grand Prix. Stien tar av til venstre og går litt inn i skogen for jernbanelinjen før den kommer ut på grusveien rett før Sandemosen. I stedet for å følge grusveien videre til Snippen tok vi av en blåsti rett høyre opp mot Barlindåsen. Bratt, men absolutt mulig å sykle. Og en temmelig morsom nedstigning mot Sinober/Snippen-krysset.

Kart med rute kommer!

1 Response

  1. Karl Jacob sier:

    Hvor var stisykkelen til Sokken når bilde ble tatt?

Legg igjen en kommentar