Referat fra rullende styremøte 27. mai

Styremøtet ble satt 19.32 ved Heftyebautaen. Tilstede var Bjørn, Brede, Bård (svett på ryggen), Tom og Andreas. Erik forsov seg og sliter uansett med armbrudd. Ole Kristian hadde falt ut av listen – beklager. Formannen merket seg at Bård klaget over at møtet ikke fant sted lenger øst i byen. Vi får gjøre noe med det til neste gang.

Sak 1. Krav til nye medlemmer
Formannen uttrykte en viss bekymring over for raskt voksende medlemsmasse. Økningen medfører mer administrasjon, samtidig som klubben mister noe av den nære kontakten mellom utøvere som har vært vår styrke. Det er et dårlig tegn når utøverne ikke kjenner hverandre og bare bruker Sagene som en rimelig måte å skaffe seg lisens på, og styret er enige om at klubben ikke bør vokse seg for stor. Samtidig er det neppe aktuelt å si at medlemsarkivet er fullt eller gjennomføre opptaksprøver. Etter en fruktbar diskusjon der alle sider av saken ble behørig belyst, ble det fattet følgende rimelige og enstemmige vedtak:

Medlemmmer som melder seg inn etter 20. mai 2010 må kjøpe et draktsett (trøye og enten bukse eller knebukse) fra siste kolleksjon ved innmelding. Prisen er anslått til om lag 1200 kroner. Dersom draktlageret er tomt, er dette draktinnskuddet å betrakte som et depositum. Dersom vedkommende melder seg ut uten å ha fått drakt, blir draktpengene refundert. I tillegg kommer årskontingent til sykkelavdelingen på 200 kroner, og årsavgift til hovedklubben på 300 kroner (faktureres fra hovedklubben).


Sak 2. Overgang til nye websider

Redaktør og webmaster Bjørn (Hallingsokken) orienterte, og styret kom med nyttige innspill. Alle er inneforstått med at Rom ikke ble bygd på en dag, og at kvaliteten på sidene i stor grad avhenger av hva medlemmene legger inn av innlegg og ikke minst kommentarer. Bjørn vurderer å kalle inn til avspark (kick-off) for å sette interesserte inn i de viktigste funksjonene. Etter en uke ser det ut til at aktiviteten på de nye sidene tar seg opp. Det er viktig å presisere at innlegg og kommentarer skal være relevant – hvis du har gått en tur i skogen med datteren din, synes naboen din bruker for mye krydder i maten el.l, må du velge et annet forum for å fortelle dette. Det ble ikke fattet vedtak i denne saken. Bjørn er opptatt av å få lagt over de gamle artiklene, men det står ikke øverst på agendaen.

 • Alle treningsinteresserte medlemmer oppfordres til å følge med på innlegg om ”dagens trening ” og kommentere deltakelse/treningsform/rute m.m
 • Alle som har deltatt i ritt oppfordres til å sende noen linjer om deltakelsen/egne erfaring til redaksjonen slik at kategorien ”Resultater” blir oppdatert med ferske innlegg kort etter at rittet har funnet sted.
 • Kategorien ”Ritt” vil bli opprettet for å dele informasjon om hvem som skal delta i kommende ritt, slik får vi mulighet til å diskutere opplegg, felles transport, tekniske tips og hvilke magnesium-tabletter som er å foretrekke.

Sak 3. Økonomi

Tom orienterte. Det ser bra ut, og det later til at Tollvesenet ikke har tatt seg bryet med å innkreve MVA på flaskene som ble bestilt tidligere i vinter. Det er viktig at bestilte drakter betales umiddelbart, da likviditeten er begrenset. Tom følger opp.

Sak 4. Treninger

KJ og Hallingsokken har tatt et visst ansvar – bra. Selv om oppmøtet er varierende, håper vi det tar seg opp frem mot sommeren. Det er viktig med faste tider, og kanskje fastere oppmøtesteder. Den flakkende tilværelsen henger igjen fra da Formannen var aktiv, han likte ikke rutine. Det gjør han nå.

Kommentarer og forslag mottas med takk men vil ikke hensyntas med mindre styret finner forslaget i tråd med styrets til enhver tid gjeldene oppfatning av rett og galt, samt sykkelklubb-direktivet av 1817, §12, note 3b .

6 Responses

 1. Elias sier:

  Organisert gjeng! betaler nye medlemmer 1200+200? lønning rett rundt svingen;)

 2. BTF sier:

  Godt å se at det er litt aktivitet i styret. Bra at de andre i styret føler et vist ansvar for å få styreformannen ut på sykkeltur en gang i blant.

 3. TT sier:

  Elias, nye medlemmer betaler 200 i kontingent, og for tiden 550+650 i tillegg hvis de velger trøye og bukse, eller 550+700 hvis de foretrekker trøye og knebukse. Begge buksene har seler;

  Trøye 550,- (M, L, XL)
  Bukse 650,- (M, L, XL)
  Knebukse 700,- (M, L, XL)
  Vindvest 600,- (M, L – stor i størrelsen)
  Løse armer 300,- (L, XL)

  Send så mail til meg (Tom Lund, kasserer) for å holde av valgte størrelser. Man står selvfølgelig fritt til å bestille produkter utover de obligatoriske, forhåndsbetaling justeres opp deretter. Når penger er på konto blir du kontaktet for å avtale avhenting.

 4. Taunus sier:

  Sak 2, underpunkt 2 sier «Alle som har deltatt i ritt oppfordres til å sende noen linjer om deltakelsen/egne erfaring til redaksjonen slik at kategorien ”Resultater” blir oppdatert med ferske innlegg kort etter at rittet har funnet sted.». Men kategorien «Resultater» er ikke oppført såvidt jeg kan se. Kanskje derfor mine sist innsendte linjer ifm Terrengsykkelrittet ikke ble antatt av redaktøren. Kan godt skrive et nytt om min rolle som hjelperytter for Stoverkam i Raumerritet også. Kan være litt lærdom å henter der 🙂

 5. TT sier:

  Hører gjerne om det Taunus, hadde ikke anledning til å stille selv, 8 dager sykkelfri pga utagerende forkjølelse!
  Kategori «Resultater» dukker opp sammen med første resultatpost 🙂 Så mail oss gjerne Terrengsykkelritt linjene om igjen også.
  Og det gjelder dere alle; har dere resultater eller annet som bør slås opp her så send oss en mail. MEN, storyen bør være såpass ferdig og renskrevet at den mer eller mindre bare kan limes rett inn i en post. Redaksjonen har ikke tid til å jobbe for mye med det artistiske. For at disse web sidene skal bli noe særlig å følge med på må ALLE bidra!

 6. Taunus har allerede sendt over en gripende beskrivelse av innsatsen i Terrengsykkelrittet, så her er det rett og slett manglende kapasitet som er årsaken. Men bilde fra Østkantavisen er skannet inn, så la oss se hva vi kan få til i løpet av dagen.

  PS Også andre ryttere har sendt inn info om resultater, redaksjonen lover et krafttak for å få dette ut. Hvis flere redaktører melder seg på banen blir ting selvsagt raskere ekspedert – her er det bare å si fra/registrere seg! 😉

Legg igjen en kommentar