Grenserittet – påmeldte Sagenegutter + transport

Oppdatering
Da er busstransport for Sagenes gutter bekreftet, det ble vår faste leverandør av transporttjenester Buss1 som fikk oppdraget etter en stor og tidkrevende anbudsprosess. Sjaffis og disponent i Buss1, Marius Clausen, svarte tilfredsstillende på alle kravene i kravspesifikasjonen og stakk av med seieren foran Hallingfrakt og Romerike Kompetansesørvis på 2. og 3. plass.

Vi har i skrivende stund 13 bekreftede påmeldinger, men det definitivt plass til flere – både Sagenegutter, hang arounds og evt ryttere fra Erkefi (Rye) og andre mindre meritterte klubber. 35 personer er ikke noe problem, så her er det bare å si fra til venner og bekjente. Foreløpig er kuvertprisen 500 kr, med 7 personer til er vi nede i 325 kr per snute.

Avreise blir sannsynligvis kl 0500, bussen går fra krysset Bernt Ankers gate – Calmeyers gate, altså rett bak Sentrum Scene. Det var visst der det var lettest å parkere med den schvære hengeren hass Marius som tar opptil 40 sykler. Hjemreise estimeres til ca 1600, men vi venter på de har sen start.

NB! Gi meg beskjed umiddelbart ved avmeldinger!

————————————–

Grenserittet nærmer seg nå med rask tråkkfrekvens, og det er på tide å planlegge transport. Busstransport har vært en stor suksess, også de gangene sjåføren ikke har brukt for lang tid på harryhandel i Strømstad. Den gangen Formannen trakk i tråder og dro i spaker var det ofte en joint venture med Even Chiodera, redaksjonen er åpen for innspill og håper vi er i stand til å komme opp med et opplegg på egenhånd. Vi = de som er keene på buss. Undertegnede, BB og BTF valgte i fjor å gjøre som Rune Høydahl og sykle tilbake til Strømstad for å hente bilen – dette vil jeg på det sterkeste advare mot. Ren og skjær idioti. Så, over til bussprat:

I følge startlisten er det 12 stk som skal sykle for Sagene, så å fylle en 15-seters buss burde ikke være umulig. Med mindre folk allerede har avtalt et følgebilopplegg med kona/dama (ofte ikke samme person) eller skal sitte på med f.eks Rye som sikkert har satt opp 100 busser for å få med alle medlemmene sine.

Alle som er interessert i buss bes kommentere dette innlegget. Vi bestiller ikke før vi er sikret et visst antall, det finnes busser i alle størrelser. Pris? Et par hundrelapper eller mer, her regner jeg med at betalingsviljen er stor for å slippe kjøring, mas fra kona/kidsa og ikke minst den stinkende returen til Strømstad med alle dustene som mener dusjing er oppskrytt.

14 Responses

 1. BTF sier:

  Je e klar for busstransport.

 2. Dala sier:

  Jag med!

 3. Belgisk sier:

  Jeg er med. Buss er gøy.

 4. BTF sier:

  Min bror SAF er sikkert også med. Regner med at han ikke har ordnet noe selv.

 5. Aun sier:

  Slenger meg med. Avreise Ullevål Stadion 05:00?

 6. Jeg er med (muligens upopulært siden jeg er sistemann ut > tidligere avreise?)

 7. TT sier:

  Oppdaterte artikkelen med et bilde fra Grenserittet 2005, ikke sløs bort alle kreftene under rittet!

 8. Kristian SP sier:

  Blodrøde Lanterne + lillebror er lett med. For å leve opp til navnet kommer vi nok antagelig til å legge oss i baktroppen bak Jørgen et sted, for at han ikke skal føle det for pinlig. Vi eier nemlig ikke skam.

 9. Ulle sier:

  Halla! Skulle gjerne ha vært med dere, men må i år tilbringe fritiden som snekker på Nordseter.

  Derimot har Ulle senior (bildet: han nr to fra høyre) et transportbehov, og ønsker å bli med på bussen. Starter i pulje 10.

  Mvh
  Ulle

 10. Karl Jacob sier:

  Takk, jeg er med!

 11. BTF sier:

  godt å se at Ulle senior er med. han kan ihverfall hjelpe til med å skyve bussen om nødvendig. Verre med Hallingsokken som kun bistår med råd og vink.

 12. Ulle sier:

  Oj!

  Da er (simulert) resultatliste klar fra Grenserittet 2010.
  Se hvem som sykler fortest her: http://bikerank.ikke.no/startlist/1/view

  Kanskje dette kan være en fin intern konkurranse for buss-deltakerne; Hvem kommer nærmest sin egen simulerte sluttid?

  Lykke til.

  Mvh
  Ulle

 13. lille-erik sier:

  Artig
  Siden det er konkurranse (nulløp er vel i og for seg også konk.) foreslår jeg heller å se hvem som kommer lengst mulig under stipulert tid.

 14. Kveita sier:

  Jeg ser ned på badevekten og tenker at jo, det blir idealtid i alle fremtidige klubbmesterskap. Dersom medlemmene er uenige må de som i alle afrikanske land med respekt for seg selv enten bøye nakken og respktere den store lederens kloke og rettferdige avgjørelse, eller fjerne ham med makt slik at han leve sitt eksil-liv i fred. Det siste bør gå greit (hint hint). Forøvrig ønsker jeg alle Sagene-gutter lykke til i grensetraktene.

Legg igjen en kommentar