Trening torsdag 12. august – intervall grus

Etter mye surr og frem og tilbake med tidspunkt for trening i går er det på tide å sette ned foten. Alle treninger tirsdager og torsdager starter kl 1830. vi trenger et fast tidspunkt å forholde seg til.

Klar for å planlegge litt ift lengde/sted, vi trenger selvsagt ikke sykle fra Hammeren og opp til Tryvann hver eneste gang. Alternativt oppmøtesteder er Langsetløkka og intervaller over Tømte, da blir det litt tempo og lengde på dragene også. Og så går det seff an å variere Hammeren-Tryvann med å kjøre over Blankvassbråtan. Formannen var veldig glad i den, husker jeg, Med disse 3 variantene og 4-5 intervalltreninger igjen tror jeg det holder. Det viktigste er å ha en plan, ikke hva som står i den. Kjør debatt! (Jeg legger ut forslag til oppmøte/opplegg i kveld).

PS Grense-innlegget er nå oppdatert med et bilde av den uheldige Hallingsokken etter målgang.

7 Responses

 1. Minus sju sier:

  Foreslår oppmøte Hammeren i morra. Drag mot Kikut med varierende elevasjon. Noe bakker, noe flatt ets. etc. Litt lengde på dragene. Siste draget fra Kikut mot Kobbergaugen, så kan stifolket brekke av mot Blankvass mens vi som bor Oslo V kan trille rolig gjennom Sørkedalen.

 2. elias sier:

  amen!

 3. Karl Jacob sier:

  Jeg stiller på Hammern 1830. Enig med fast tid frem mot Birken.
  Vet ikke om hva trenings eksperter sier om blod/ maks intervaller de siste ukene før Birken?
  Lange drag og trening på føringer, skissen til 7- høres fin ut.
  Blod/maks interval neste tirsdag og langdrag torsdagen etter?
  Jeg kan ikke orgen økt søndag, men åpen for lengre tur lørdag.

 4. BTF sier:

  Som vanlig sliter jeg litt med å rekke 1830, men skal gjøre et ærlig forsøk på å rekke dette. Men med M7 i front blir det alltid blodintervaller.

 5. TT sier:

  Reply til Karl Jacob;

  Er ingen ekspert selv, men har derimot hatt eksperthjelp i forhold til treningsprogrammet mitt i år, her er uken min før NM tempo’n (min terskel ligger i skjæringspunktet sone 3 / sone 4);

  Lørdag, 2 timer, tempodrag, 1*10 min sone 3 + 4*4 min sone 3-4 + 1*10 min sone 3
  Søndag, 4 timer, rolig langtur, sone 1
  Mandag, 2 timer, rulle, 7*6 min drag litt under terskel watt, legg på ca 50 watt fra minutt 2-3 og 5-6 på drag 3, 5 og 7
  Tirsdag, fri (og reisedag)
  Onsdag, 1.5 timer, rolig gjennomkjøring av tempo løypa, sone 1
  Torsdag morgen, 45 min, trilletur, lav sone 1
  Torsdag ettermiddag, 45min oppvarming + NM Tempo 50km (sone 4-3!!)

  Er nok ikke direkte overførbart til Birken, men indikerer ihvertfall at intervall ikke er tabu..

 6. lille-erik sier:

  Interessant lesing.
  Intervall er nok ikke det tabu, men poenget er heller ikke at man skal kjøre maks hver gang. Intervall er ikke en konkurranse i å oppnå høyest laktat

 7. Hammeren 1830 it is. Og vi må gjerne gjøre som -7 foreslår. Hasta la vista.

Legg igjen en kommentar