Trening tirsdag 17. aug – intervall grus

Oppmøte Kjelsås ved start TGP kl 1830. Lange intervaller på vei til Mowasser og over Tømte, vi kan starte med et bakkedrag fra der stipartiet i TGP gikk tidligere og fortsette med SPEED på veien bort til Sandemosen. Da får vi litt tempo i kroppen og ikke minst trening i å kjøre rulle. Hvem er med?

11 Responses

 1. JWW sier:

  Jeg stiller

 2. Karl Jacob sier:

  Jeg stiller, ved bommen ovenfor Vannverket.

 3. SAF sier:

  Jeg er på!

 4. Hallingsokken også selvsagt. Need for speed!

 5. elias sier:

  jeg har streptokokker, står over!

 6. ØL sier:

  Jeg stiller. Noe som blir min første Sagene trening.

 7. Lille-Anders sier:

  Jeg stiller. Klar for en tur i kjelleren.
  Sportslig hilsen LA

 8. Teddy F sier:

  Nærmer meg deltakelse på disse myteomspunnede Sagenetreningene, men må prioritere tri-trening denne uken. Kos dykk!

 9. Da blir oppmøtet ved bommen som ligger rett etter parkeringsplassen som ligger litt oppe i lia over vannverket. Litt lenger opp i lia finner du en elv, det sies at dersom du krysser denne elva med en setepinne godt opp i, så vil du treffe gramdjevelen selv som gir deg råd om hvordan slanke Blakken helt ned i 6,8 kg.

 10. Jørgen sier:

  count me in 🙂

 11. Karl Jacob sier:

  Mange spreke gode ben på trening i går, 9 mann i det hvite og svarte Sagene toget. Et markavennelig tog vs det fra Olaf Ryesplass. Disse rytterne i nasjonalfargene på draktene, kjører jo som noen naut.

  For meg virker det som at Sagenerytterne har kontroll på form og er i rute til neste helg med mange nye beste noteringer på distansen Rena- Lhmr. Lykke til.

Legg igjen en kommentar