Dala vinner undergrunnsklasikker

Det har etterhvert blitt tradisjon at siste gjennomkjøring før Birken legges til undergrunnsklasikkeren Røff & Tøff. Så også i år. Rittet har lange tradisjoner, men dog ikke status som seedingritt ennå. Dette skyldes neppe motforestillinger mot å kreve 7-800,- kroner i startkontingent, men heller underkapasitet i forhold til å dele ut de obligatoriske bananene under rittet. Men for all del, det står ikke på konkurransevilje for det! Ei heller bredde. Tidligere vinnere inkluderer våre egne stjerner LC, NX og Formannen. For dere som fortsatt ikke trekker kjensel på klasikkeren, så finnes det en marginalt mer stueren versjon av rittet under navnet Tømte Grand Prix. Men da som en av etappene i det langt ferskere TdI.

Røff & Tøff har gjene blitt arrangert tirsdagen før Birken. Perfekt tidspunkt for å få sjekket form og utstyr i forkant av årets høydepunkt. Men Birken og alt annet rundt arrangementet er ikke lenger det det var. Oppdager man mangler på utstyret under generalprøven, må man i disse dager fort regne med en hel uke for å få fikset det! Trolig er det dette som har ført til at Røff & Tøff i år ble arrangert allerede onsdagen som var.

Og for en suksess det ble for våre utsendte. Dobbeltseier, 3 mann blant de 4, og 4 mann blant de 6. Man kan helt klart si at Sagene var med og satte sort/hvitt på arrangementet! Kometen Dala ble ikke overraskende best av våre, og gikk altså helt til topps. Men BB var ikke langt bak, og knep 2. plassen bare sekunder før tredjemann. Mye tyder på at trekløveret kan ha fulgt hverandre gjennom store deler av rittet, og at Dala ble for sterk på slutten. Våre resterende kom inn i denne rekkefølgen; BTF og Pedern. Kanskje ikke uventet det heller. Gratulerer til alle.

Fullstendige resultater følger nedenfor;

Navn Tid
Mattias 0:58:53
Bård 0:59:20
Kjell Olav 0:59:25
Bjørn Tore 1:01:53
Fabrize 1:03:50
Peder 1:04:15
Lars A 1:05:45
Harald H 1:07:38
Knut G 1:11:49
Steffen B 1:11:50
Lars G 1:12:10
Finn Erik 1:30:00

Legg igjen en kommentar