Mange nye medlemmer i 2010

Det er ikke hver dag hovedkontorets teleks gir lyd fra seg, men tidligere i sommer tikket følgende melding inn;

«Årets sommerferie blir avviklet på litt odde steder i Øst-Europa, deriblant Odessa, Ukraina. På pub’en oppdaget vi at Sagene’s stilige design har spredt seg til CCCP syden. Rune»

Naturlig nok kunne ikke billedmaterialet overføres på samme måte, og funnet når derfor våre sider først i dag. Det er svært usikkert om vi vil klare å innkreve kontingent fra trøyebæreren, men i så tilfelle blir hun nytt medlem nr 20 hittil i 2010! Bare i dag har listen over Ryttere blitt to navn lengre, aller sist med undertegnedes bror. Totalt stiller Sagene da med hele 21 mann i Birkebeiner arrangementene på sykkel. Slett ikke verst for en sykkelklubb med vekstskrekk!

Dagene da alle visste hvem alle var, og ikke minst hva som førte vedkommende til Sagene Sykkel, er forbi. Noen av de nye medlemmene har allerede lagt igjen kommentar og «presentert» seg selv, og det ligger vel i kortene hva som førte min bror hit. Men andre er fortsatt helt ukjente for mange. Alle 2010’ere oppfordres derfor til å legge igjen en kommentar nedenfor. Helt akseptabelt å oppgi fete drakter som grunn, men hadde vært morsomt å høre noe om relasjon og aktivitetsnivå også. Kanskje har våre fellestreninger også bidratt til valget? Se eventuelt Web Teknisk for hvordan kommentarer kan legges inn. Planen er å få laget profiler for hver rytter på sikt, dette kan jo være første skritt på vei.

1 Response

 1. Jan Sverre sier:

  Denne veksten i medlemsmassen må jo komme som et sjokk på alle gamle ringrever i klubben! Men siden det rir en sykkelfeber over landet så er det naturlig at mange søker seg inn i fellesskaper, også på Sagene. Snøballen har begynt å rulle…..

  Selv bor jeg i bydelen, har barn på Sagene skole og i Sagene IF Fotball (dvs begynner fotballskole i dag). Dermed var det et naturlig valg av klubb. Alternative klubber har ikke samme fete drakter, heller ikke samme uhøytidelige og suverne nettsider!

  Sjøl har jeg passert 40 og er et stykke bak gjennomsnittet her rent sykkel-kapasitetsmessig. Har hevet meg i år og håper på videre fremgang i 2011. Går for et nivå 5-10 minutter under merket i Birken. Da vil jeg være fornøyd. I år var jeg 15 minutter bak. Men er goværs-syklist, så det er årets unnskyldning.

  Er sykkelinstruktør på SATS. For tiden uten faste timer men tror det skal bli noen på nye SATS Bislett. Som følge av dette er jeg også skolert gjennom idrettshøyskolens deltidskurs (tidligere krav fra SATS). Dermed foregår vinterens trening på SATS, mens sommerstid er det ute som gjelder.

  Sykler mest grusvei, ikke så glad i sti, tipper mer over mot landevei. Planlegger kjøp av racer nå (forslag!!), så blir jeg med på div ritt også på veien. Hiver meg med på fellestreninger når jeg kan. Kommer til å smile lurt da siden jeg vet at som dårligst har jeg mest å lære 🙂

Legg igjen en kommentar