Trening i påsken?

Trening for påskeuken kan avtales på denne tråden.

PS. Takk for artig og nyttig trening sist torsdag, Sagenes egen roadcaptein Hulken, kom med nyttige innspill på grunleggende rullekjøring. Vi var 7 mann og det fungerte etterhvert ganske bra. Viktig lærdom for oss som har tenkt å delta på Enebakrundt 1.mai.

God påske.

4 Responses

 1. Hulken sier:

  Hva med en ny rulleøkt i morgen, tirsdag 19. april? Vi kan møtes på Brekkekrysset kl 1900 og kjører 4 x 13-14 min drag med økende intensitet. Hvis vi blir for få til å kjøre en ordentlig rulle, så får vi kjøre drag med litt lengre føringer på hver.

  Hvem er med?

 2. Jan Sverre Asmyr sier:

  Knallbra rulletrening sist uke! Nå er hue fullt av snørr så jeg tar en dag med beina høyt og honning i te’en.

 3. Hulken sier:

  Siden ingen kan og/eller melder interesse, så utgår dagens fellesøkt.

  God bedring Jan Sverre!

 4. Beretta sier:

  Jeg tar en langtur på mandag 25.04. Noe som vil være med?

Legg igjen en kommentar