Trening uke 19 – intervallmoro!

 • Tirsdag 10. mai – oppmøte Brekkekrysset kl 1900.  Cowboy grus, eller 6-7 minutters intervaller enten rundt Tømte Grand Prix-traseen eller Hammeren-Ullevålssætri-Slakteren.
 • Torsdag 12. mai – oppmøte Skeidbanen kl 1900, bakkeintervaller opp GK (= Grefsenkollen).
 • Søndagstur 15. mai kl 0900, oppmøte og mål for turen kan avtales på forumet ;-)

18 Responses

 1. Jeg er klar som 10 egg, foreslår intervaller fra Hammeren-Skjærssjøen og videre opp til Tullevål.

 2. KJ sier:

  Jeg er med på eggrøre tirsdag.

 3. Aun sier:

  Den moroa sokken legger opp til er umulig å si nei til:)
  Kommer på en liten gjesteopptreden som mulig fartsholder. Kl. 19 Brekke som tidligere annonsert?

 4. Karl Jacob sier:

  Hei M7, gøy med gjeste ryttere og gamle kjente.
  Sykkler sammen fra Brekkekrysset. Er for å holde antall oppmøtesteder nede så forvirringen ikke stresser tidsbruken frem til forskjellige møteplasser.
  Sees

 5. GHL sier:

  Jeg er med i kveld!

 6. Dala sier:

  Er også med i kveld.

 7. BB sier:

  Kommer. Det er sikkert kun en forglemmelse at det settes punktum på T-våll. Alle vet jo at traseen går videre via Drittungen til Spyvann.

 8. Seff, vi skal helt til topps må vite!

 9. BTF sier:

  God gammel grus intervall igår, med gode innslag fra veteranklubben. Swe var som ventet sterkest på intervallene, men tett fulgt av Togfører H. Lund. Deretter fulgt vi andre et stykke etter. Det hele ble avsluttet på Tryvann til overdøvende musikk fra ung og våryr russ.

  Dagens beste unnskyldning for å ikke stille på trening hadde TT. Han måtte stelle i hagen. Så mens vi fikk økt O2 opptak fikk løvetannen i plenen i Dagaliveien et tøffere liv.

 10. TT sier:

  Hva er dette? Prøver lillebror å kuppe Togfører aliaset?! Satser på comeback så snart piggdekkene er tatt av! Må få satt småTTen på plass!

 11. GHL sier:

  … så snart piggdekkene og hagesaksen er lagt bort… 😉

  Med overmot i brystet og lite vett i pannen gjorde undertegnede et forsøk på å henge seg på teten, dog til liten nytte… Men med en stemning som tatt ut av Top Gun med medvind, sol i ansiktet og dunkende musikk fra Tryvann (all ære til russen!) kom overmotet tilbake og bakketoppen nådd rett i nærheten av full kollaps. Men takk til Dala, som stilte som velkomstkomité etter stort sett alle drag, for oppmuntrende ord! Gleder meg allerede til neste gang!

 12. Teddy F sier:

  Darn, virker til å være en glimrende fellesøkt. Selv måtte jeg på kveldsmøte. Same old i morgen – men klar i neste uke!

 13. eb sier:

  Av det jeg kan lese av aktiviteten her inne må dette ha vært tidenes økt! sitter dessverre med tidenes kjipeste oppgave, men torsdag er jeg med, helt uthvilt!

 14. eb sier:

  Hvor mange intervaller blir det,og kjøres de fra skeidbanen hver runde? Har pleid å kjøre 6 drag (2 i kontrollert tempo og deretter peist på) fra midten av bakken der, det samme akter jeg å gjøre idag!

 15. pch sier:

  Er tilbake og med på motbakkemoro i dag, torsdag.

 16. Hallingsokken trodde tirsdagens veteran-dominerte (målt etter oppmøte) skulle markere startskuddet for et voldsomt comeback etter ribbeinsbrist og feriering. Men akk, den trofaste Blakken ble i dag brått revet bort fra sin eier. Dersom noen ser en hvit Nakamura Platinum Custom i str 22″ er det bare å melde fra. Godt at Sennjår Santa Cruz fortsatt står i boden, får satse på naturlige drag på stisykling inntil videre. For Mr Greg LeMonde henger fortsatt amputert for hjul og sete høyt der oppe på veggen. Kondolanser mottas med takk.

 17. BTF sier:

  Det var da som svarte. Du får legge ut noen rop om hjelp på terrengsykkel.no etc Kondolanser oversendes også.

 18. Takk, postet nettopp en egen artikkel der jeg oppfordrer folk til å følge med. TS er seff også aktuelt.

Legg igjen en kommentar