Hallingsokkens sykkel stjålet!

Hallingsokken trodde tirsdagens veteran-dominerte (målt etter oppmøte) skulle markere startskuddet for et voldsomt comeback etter ribbeinsbrist og feriering. Men akk, den trofaste Blakken ble i dag brått revet bort fra sin eier.

Dersom noen ser en hvit Nakamura Platinum Custom i str 22″ med sorte/røde dekaler, Eggbeatere og Race King-dekk er det bare å melde fra. Jeg mener å huske at Wethe (aka Ol’skool) sa det var solgt < 10 stk i den størrelsen det året (2008), så det kan ikke være så mange av denne typen som «går» i Nordmarka. Spørsmålet er jo om stakkars Blakken allerede er slaktet og solgt i deler, dersom det fortsatt er noen der ute som vil kjøpe en tredelt krank (Jeezes…). Men altså: Ser dere en kar på 170 med litt for stor hvit Nakamura mellom beina setter jeg pris på at dere tar en ekstra titt.

Heldigvis står Sennjår Santa Cruz fortsatt i boden, jeg får satse på naturlige drag på stisykling inntil videre. For Mr Greg LeMonde henger fortsatt amputert for hjul og sete høyt der oppe på veggen, så noe landeveismoro blir det ikke. Kondolanser mottas med takk, men det er nok kun trøsteshopping (av ny sykkel) som funker.

4 Responses

 1. Teddy F sier:

  Alas! Kjipe greier det der. Kondolansebrev sendes fra sentralt hold i Sagene administrasjonen.

  Ble selv frastjålet min trofaste aluhest ifjor sensommer. Kjedelig, men det utløste jo innkjøp av min kjære Syperfly, så noe godt følger jo med…

  Skal ha falkeblikket rettet mot mistenkelig ferdsel på hvite tohjulinger.

 2. Takk for støtten, som du sier er det bare å se fremover og tenke på hva den skal erstattes med. Rittfulldemperne begynne jo å bli veldig lette nå… 29er er kanskje et naturlig valg for en kar på 193, men har ikke fått sjekket det ut ennå.

 3. Kveita sier:

  Triste greier. Dessverre for deg er det forhjulet jeg lovte deg tatt i bruk på egen jobb-singlespeed. Bakhjulet henger derimot og venter på far, sammen med ubrukt kassett. Ta kontakt for utveksling av desinfisert brukerutstyr. Hils Greg. Koz og klemz fra eks-formannen

 4. KJ sier:

  Kondolerer fra formann KJ.

  Det betyr at vi er to for å presse ned prisen for nykjøp av sykkel ;-). Everest twenty9 Karbon er en lekkerbisk. To-deltkasset og 9,9 kg (M). Bilde her: http://www.oslosportslager.no/produkt/everest-twenty9-karbon-2011-terrengsykkel-26266.aspx

Legg igjen en kommentar