Trening uke 20

Vel overstått 17.mai feiring. Nå bør alles lycrabukser sitte enda strammere. Digg med en hel dag avsatt til kun carboloading, kvelden ble for min del avsluttet med mere kake og trykke nedpå restene av Waldorfsalaten, toppet med filmen «Dirty dancing» fra 1987, Patrick Swayze var stor.

 • Torsdag 19. mai oppmøte Skeidbanen kl 1900 bakkeintervaller opp GK (= Grefsenkollen).
 • Søndag 22. mai, Nordmarka rundt, se egen tråd på forumet.

5 Responses

 1. Teddy F sier:

  Tar meg en terrengtur i dag, 16:30, gjennom TGP. Står v/Kjelsåsporten til marka rundt den tiden for å se om det møter opp interessenter fra Sagene IF.
  Ser for meg langtur med litt cowboy.

 2. KJ sier:

  Jeg rekker ikke trening i morgen kl 19, møte p jobben kl 18. Sattser derfor på GK kl 20 i stedet.

 3. Dala sier:

  Er med i dag.

 4. Aun sier:

  Bakkeintervaller opp GK = GØY, er med i dag kl. 19
  fra Skeidbanen.

 5. eb sier:

  Dere som stilte til intervall idag gikk glipp av litt av et show i maridalen. Politiets terrorberedskap hadde øvelser på parkeringsplassen, og det gikk jeg glipp av før jeg var midt oppi det, unner ingen den angsten.
  E

Legg igjen en kommentar