Buss til Birken?

Oppdatering onsdag kl 2000: Det blir dessverre IKKE buss til Birken i år, 6 personer er for lite til å dekke kostnaden.

Alle som har meldt sin interesse må derfor ordne seg med egen transport. Undertegnede lover å ta tak i dette tidligere til neste år, HUR har jo vist seg som en god og prisgunstig leverandør.

STATUS: Vi er p.t 6 personer – trenger 4 personer til!! Det spøker for bussen dersom vi ikke i løpet av 2 timer kan skaffe til veie flere folk. Ring meg på 92013961 etter kl 1300, eller send sms dersom du har info i sakens anledning.

Hallingsokken, BB + nabo Jørn, SO, ØL og Vesle-Foss. Vi mangler da kun 4 personer for at prisen skal bli levelig (750 per snute med 10 pers).

Transportdivisjonen har ikke for vane å være tidlig ute, ei heller denne gangen. Men det viser seg nå at vår favoritt-leverandør av bussreiser, HUR Reiseselskap AS, fortsatt har ledige busser. Undertegnede er lei av å kjøre egen bil til Rena, sette igjen telt og bil for så betale ågerpris for en kjip busstur tilbake til Rena der det eneste lyspunktet er 333-gramsburgeren på Mix-kiosken før avgang Oslo.

Spørsmålet er derfor: Hvem kan tenke seg et intimt og sossialt bussopplegg til en rimelig penge? Antar alle har planer, men ser ikke hvordan en privatbil med dårlig plass kan trumfe en buss med god plass og mulighet for å sove når det ikke er dårlige vitser og gamle Sagene-historier over intercom’en. Prisen er i utgangspunktet 7500 for en minibuss, så kun usle 625 flis per snute med 12 personer. Det KAN også være at vi kan få en godpris på en schvær buss a la den frekke vogna på bildet.

Interesserte bes melde seg i kommentarfeltet under, og det fortere enn svint. ÅÅÅÅ, KOM IGJEN’A!

Vi bekrefter ikke bestillingen før vi har nok påmeldte, så meld deg også på dersom du er i tvil slik at vi kan se an antallet.

9 Responses

 1. Jeg synes dette er et genialt og knakende godt forslag. Er selvsagt med på dette og bøyer meg i støvet for den kløkt og oppfinnsomhet arrangør utviser. Kun 1 uke før! Genialt!

 2. øl sier:

  Stort tiltak! Jeg er interessert

 3. BB sier:

  HUR! Mitt favorittselskap! Skinnseter! Dusj! Massør! Luksus! Sitter gjerne på tilbake.

 4. SAF sier:

  Jeg er interessert!

 5. SO sier:

  Jeg er interessert.

  SO

 6. BB sier:

  Nabo Jørn Andersen er med.

 7. Ser ut som min transport feiger ut av rittet pga værmeldingen!!!!
  Kan være fristende det, men jøjemeg så godt det er å gjennomføre.
  Jeg er med bussen

 8. ØL sier:

  Hvilke alternativer for transport har dere som var interessert i buss? Noen som skal kjøre bil, og har plass til en til?

 9. Bedringen i været har gjort at min transport har bestemt seg for å sykle likevel. Men den bilen er full desverre.

Legg igjen en kommentar