Trening uke 20

 • Tirsdag oppmøte Brekkekrysse kl 19 og ny økt i KM løypa på Langsetløkka. Etternølerne kan møte i løypa. Siden nært forestående KM den 30. mai velger styret å kjøre denne økta igjen, for at flere skal bli kjent med løypa og for å øke sikkerheten da løypa er ganske teknisk krevende. Masse fine naturlige intervaller i denne traséen.
 • Torsdag 17. mai, frivillig oppmøte på Rådhusplassen i ny Sagene IF bunad for å se Glava Tour of Norway v Rådhusplassen kl 13.30

17 Responses

 1. Avatar Formann KJ sier:

  Jeg kommer i morgen 😉

  Og må legge til, er meget glad formann om dagen, meget fornøyd med oppslutning på treninger og ritt.
  Tips til dekktrykk. Ligg nærmere minimum en maks trykk. Da får man bedre kontroll på sti og teknisk terreng. Særlig når en har dekk med stort volum 2-2,2 dekk. Føles litt ekkelt på hardt underlag men gir mye bedre kontroll og flytt i skogen. Man unngår å hoppe og sprette, pluss bedre grep på røtter og stein. Jeg tar med pumpe!

 2. Avatar EB sier:

  Kommer tirsdag. På terreng!

 3. Avatar Teddy F sier:

  Kommer i morgen til sårt tiltrengt stitrening

 4. Avatar Wien sier:

  Jeg er med på tirsdag. Terrengsykkel endelig i hus.

 5. Avatar Dala sier:

  Møter på Langsetløkka i morgen.

 6. BTF BTF sier:

  For de som fortsatt kjører racer:

  Be an urban legend

  Premier og heltestatus til den som kjører GKollen (fra Lachmannsvei) opp på under 5 minutter. Dala har forøvrig 7. beste tid (iflg ranking på Strava).

 7. Avatar HE sier:

  Er det noen som skal kjøre racer i dag?

 8. Avatar Formann KJ sier:

  Hei igjen. Pga av andre planer i familien må jeg sykle tidlig i dag, regner med å være i løypa på Langsetløkka fra kl 18, sees på min runde 3 😉

 9. Avatar EB sier:

  Pollenmarerittet har truffet meg. Terreng utgår til fordel for en rolig langtur landevei. Rundt Ås. 92243969 om du vil slå følge, kl 18.00

 10. TT TT sier:

  Stiller i Brekkekrysset 19:00. Rundbane.

 11. GHL GHL sier:

  Stiller i dag

 12. Avatar Strandisen sier:

  Stiller i dag tirsdag på terreng (men med litt for grove dekk tror jeg)

 13. Avatar BB sier:

  Stiller, rett på løkka

 14. Avatar Atleten sier:

  Stiller rett på Langsetløkka med lite luft i dekk og lunger. 😉

 15. Avatar Wien sier:

  Noen som parkerer med bil på Brekkekrysset og kunne lånt plass i bagasjerommet til et sett Sagene-bunad som muligens blir overlevert meg?

 16. Avatar Dokken sier:

  Jeg veltet og fikk sykkelen ødelagt under Romerike rundt. På meg blir det derfor treningspause. Så snart sykkelen er reparert – hvor snart det blir, vet man som kjent ikke – er jeg imidlertid innstilt på regelmessig racertrening. Tirsdag i Maridalen, torsdag i Grefsenkollen, feks.

Legg igjen en kommentar