Hiv deg med på Finnskogkureren

Formannen skal sykle dette rittet lørdag 2. juni, påmeldingsfrist i dag 30. mai. Jeg kjører opp fredag etter jobb, overnatter hos en lokal helt som disker opp med middag. Hiv deg med; Finnskogkureren.

4 Responses

 1. RStoltz sier:

  Vurderer å etteranmelde meg på rittdagen.

 2. Formann KJ sier:

  Bra, det er det vist mange som gjør.
  Meld meg hvis du vil sitte på opp fredag ettermiddag.

  95962509

 3. Formann KJ sier:

  To mann fra foreningen stilte i de dype furuskoger på Finnskogen. Noe kalt og sur vind, men ikke veldig hemmende, bortsett fra at det føltes som nordavind fra alle kanter. Løypa på 56 km gikk stort sett på kupert skogsbil og traktorveier. Mye ny grus gjorde løypa veldig sugende å sykle på enkelte steder. Rittet avsluttes på raske igjengrodde traktorveier, lett tekniske stier og en finale i en rask kuul kupert skiløypetrase.
  Har man ambisjoner om å ha det gøy på sykkel, uten å måle seg med alt for mange andre som higer etter seeding til Birken, kan jeg anbefale dette rittet. Ca 300 deltagere totalt. God stemning og fin flytt. Takk til arrangøren Lundeseter IL. KJ holdt følge med vinner av kvinneklassen, fru Treseng-Lien. RStoltz følte vel at formen satt lenger inne og kom inn et kvarter bak sin egen bestenotering.
  Resultat:
  M40, Pl 13 Karl Jacob Tholfsen Sagene IF Sykkel Tid 02:00:15. Diff vinner Steffan Hartz Repshus 00.16:16
  M30 Pl 43 Rune Stoltz Sagene IF – Sykkel Tid 02:27:53.9

 4. RStoltz sier:

  Det var nok dessverre 20 minutter bak tiden fra forrige deltagelese. Så bortsett fra et hyggelig comeback i klassen M30 😀 så var dette et ritt jeg bare bør glemme.

Legg igjen en kommentar