Maks O2 og terskeltest

Helsehuset Vallhall der jeg jobber har kjøpt opp Melkesyrefabrikken og starter opp med testing av maks O2 og anaerobterskel i slutten av oktober.

Jeg skal får skrudd sammen et gunstig tilbud for klubbens medlemmer og trenger da en liten pekepinn på hvor mange som er interessert.

Interesse meldes med et svar på dette innlegget.

8 Responses

 1. Wien sier:

  Så bra, Beretta! Jeg blir gjerne med på et opplegg med f.eks test vinter og sommer.

 2. Hulken sier:

  Bra tiltak Beretta! Siden det har vært litt spe respons, så kaster jeg meg på sammen med Wien.

  Følger det litt rådgivning med på kjøpet? Jeg tenker på hjelp til analyse og tips til hvordan nivået kan heves.

  Dette kan kanskje være noe for alle som tar sikte på å være med på 2-timers/40 km/t- toget til Sagene på Enebakk Rundt? Grunnlaget må legges nå!

 3. Magnito sier:

  Er i utgangspunktet også interessert, men må se litt hvordan aktivitetsnivået i vinter/vår blir først. Dersom jeg må legge lista litt lavere neste sesong tror jeg ikke det blir noen test for meg i denne omgang.

  Ellers godt poeng fra Hulken om å kombinere med litt treningsveiledning for å kunne legge bra grunnlag for Enebakk Rundt.

 4. Prinsen sier:

  Jeg kan også være interessert i dette, men må nok være såpass ærlig å si at jeg ikke er på det nivået hvor dette er verdt en formue så du må stelle i stand en god deal 😉

 5. Hulken sier:

  Prinsen: må si det var enten veldig beskjedent eller litt gnient. Ut i fra resultater fra Birken og treninger, så er du en av et mindretall som vil bidra til å dra tiden ned og samtidig komme i mål med litt verdighet. Tror dessuten ikke at poenget at man må være i god form for å ta testen, men heller et hjelpemiddel til å bli i bedre form, uansett utgangspunkt. 🙂

 6. Beretta sier:

  Ser det endelig begynner å bli litt liv i denne tråden 🙂
  Jo flere vi er, jo bedre deal, så jeg lar det gå litt lenger tid for å se om vi kan få med fler. Har dere kompisser utenfor Sagene som er interessert så tar vi med dem også, det kommer ikke til å bli spurt om medlemskort 😉

 7. Roar Viken sier:

  Jeg er med. Regner med at det legges opp til minst 2 tester med en viss tidsavstand for å måle utviklingen.
  Veiledning for god utvikling ønskes!
  Movember hilser – sjekk
  http://no.movember.com/mospace/

 8. Er interessert, må jeg om jeg slår toppnoteringen med 62 ml fra noen år tilbake. Tror kanskje fruen er med også, begge forutsatt en god pris.

Legg igjen en kommentar