Enebakk Rundt 2013 – Startpulje

Gikk inn på påmeldingen til Enebakk Rundt og fant ut at Sagene Sykkel ikke lenger står oppført med egen startpulje sammen med Stovnerkameratene. Men vi har vel tenkt å stille Sagene-tog uansett, så hvilken gruppe melder vi oss på i?

19 Responses

 1. Magnito sier:

  Er også klar for å melde meg på og lurer på det samme. Er vel for sent å kontakte Hero for å spørre om egen pulje, men vi kan muligens spørre StoKam om de bruker alle plassene eller om vi kan låne 15-20 plasser (vi klarer vel maks stille 20)?

  Alternativt må vi mobilisere folk til å melde seg på 10:32:30-toget asap!

 2. Wien sier:

  Er det muligheter for å bytte fra 10:32-pulje til Stovnerkameratene i ettertid? I så fall bare kjører jeg på med en påmelding i 10:32-puljen så lenge.

  Etter å ha loddet stemningen tidligere i år virket det som det hvertfall var rundt ti stykker som satset på å joine et «sub-to-timers»-lag neste år.

 3. Magnito sier:

  Godt poeng Wien. Jeg joiner deg og melder meg på! 🙂

 4. Beretta sier:

  Da tar jeg også 10:32:30 inntil videre

 5. Atleten sier:

  Da har jeg plassert meg i 10:32:30 puljen, og satser på å ikke stivne før Karihaugen.

 6. Wien sier:

  Da har jeg gjort det samme, men vi må få med MANGE flere! Vi bør satse på et 10-manns tog og det får vi lett til.

 7. Studenten sier:

  Jeg blir med, i allefall et stykke av veien.

 8. Fesz sier:

  Eg er med i år også, dog denne gang i riktig pulje! Så får vi se kor langt eg henger på!

 9. Engøy sier:

  Da har jeg også meldt meg på 10:32:30, men det er flere som ikke fikk plass. Kan vi høre om de kan sette opp en egen pulje til oss? Kan skvise inn en pulje mellom 5 min. intervallene. Er det under 2 timer som er målet?

 10. Wien sier:

  Herlig! Det beste hadde selvsagt vært å fått en egen pulje, så Sagene-toget på 10-12 mann kan rulle uforstyrret. Worst case scenario er at vi posisjonerer oss i front av gruppen og kjører et eget løp med ryttere på halen.
  Hvem tar kontakt med IK Hero?

  Målet er sub to timer og vi bør klare å nærme oss 41 km/t i snitt, dvs. 1:57. Til det har vi nok sterke ryttere hvis vi klarer å holde jevn hard rulle.

  Det er fortsatt 14 uker å legge grunnlaget på folkens, kjør på 🙂

 11. Nordboer sier:

  Ny mann melder seg til disp.
  Bør jeg bare få meldt meg på i første og beste pulje (10:40 – 1 ledig), og håpe Hero får flyttet Sagene til en samlepulje?

 12. Wien sier:

  Hei Nordboer!
  Ja, gjør det. Jeg husker at det var noen som fikk byttet helt på tampen i fjor.

 13. Studenten sier:

  Skjebnesvanger dobbeltbooking 1. mai i år som i fjor: Jeg har et stykk plass i pulje 10:32:30 2 timer – 2 t 10 min for den som er interessert!

 14. Innfløttern sier:

  Hei,

  jeg er også påmeldt. Har muligens en mann til med mer enn nok kjørestyrke, dog klubbløs. Er det rom for et par mann i toget?

  Lars

 15. M7 sier:

  Studenten, jeg kan hjelpe deg med dobbeltbookingen pulje 10:32:30, tar plassen om fremdeles ledig 🙂

 16. Wien sier:

  Hei innfløttern!
  I utgangspunktet prøver vi å kjøre et rent svart-hvitt tog som alene klarer målet. Når det er sagt trenger vi den hjelpen vi kan få, og i en åpen pulje (vi prøver å komme i «egen» pulje) kan vi ikke nekte andre å bli med i rulla.

  Det hadde vært bra om kompisen din ble med, og da er jo løsningen enkel; han melder seg inn i Sagene IF og får landets kuleste drakt i samme slengen 🙂 Hvis han sykler rittet for Sagene, blir det også muligens enklere å flytte han til «vår» pulje. Vi skal kjøre en prosess mot arrangør snart, slik at vi får samlet troppene. Nå er vi litt spredt.

 17. ConteNegro sier:

  Har nettopp meldt meg på Enebakk Rundt 2013 – i første ledige startpulje, jf. det som ble avtalt på årsmøtet. Hvordan skal vi gå frem for å kunne starte som egen pulje?

 18. Wien sier:

  Flott. Jeg skal lage en nettsak hvor jeg prøver å få oversikt over de som ønsker å sykle i Sagene-toget, så kjører vi en prosess mot arrangør med å opprette egen pulje. Eventuelt bli flyttet til en felles pulje. Keep posted.

 19. Siggen sier:

  Jeg er også påmeldt Enebakk rundt. Står nå oppført i 10:45 gruppa

Legg igjen en kommentar