Invitasjon til Dokka Rundt 2013

Hei alle (hovedsaklig) landeveisrøvere!

Søndag 1. September går Vestfolds siste landeveisritt, arrangert av Tønsberg CK. Har loddet stemningen tidligere og mottatt noe interesse, derfor legger jeg ut link til Dokka Rundt 2013 her så folk kan melde seg på. Løypen går på typiske vakre Vestfoldveier i nordfylket, den er rask og deltakelsen er som regel relativt sterk. Ca. 675 høydemeter fordelt på 82.5 km. Mot slutten kommer et par knekkere som skiller ganske godt. Start/mål ved Sem rett utenfor Tønsberg. Foreløpig er vi i alle fall 2; Svante og undertegnede. Blir vi 4-5 stykker så kanskje vi kan legge opp en taktikk? Ingenting stopper et svart/hvitt tog! Det er god stemning og fin oppvartning etter rittet, så jeg håper så mange som mulig vil stille i bunad denne dagen. En fin sesongavslutning på asfalt?

Link til Strava fra fjoråret for de nysgjerrige.. og her ligger påmeldingen.

God mandag og treningslyst!

3 Responses

 1. Innfløttern sier:

  Glemte å nevne at vi har meldt oss på i Dokka Rundt, ikke SuperDokka. Ifjor var det for få deltakere i Supern, slik at alle kjørte samme løype. Anser det som sannsynlig at det samme vil skje i år.

  Hei igjen!

 2. Nordboer sier:

  Påmeldt Dokka

 3. Nordboer sier:

  Fremdeles plass til en ekstra røver i bilen.

Legg igjen en kommentar