BTF inn i Styrkeprøven-styret

BTF - Birken 2010Christian Tollefsen fra Holmenkollen CK ble valgt til første styreleder i Styrkeprøven AS da selskapet hadde konstituerende generalforsamling mandag 4. november. Sagenes Bjørn Tore Foss ble valgt til styremedlem for to år. Ni klubber i nåværende Oslo Cyklekrets har kjøpt aksjer i det nye selskapet. Bakgrunnen er at kretsen blir slått sammen med Akershus og Østfold til en ny Region Øst. For at eierskapet i Styrkeprøven fortsatt skal ligge hos klubbene i Oslo, ble det dannet et AS. Sagene IF Sykkel eier 4,4 prosent av selskapet. Det nye aksjeselskapet skal drifte og videreutvikle selskapet i samarbeid med administrasjonen. Eierklubbene har som mål at selskapet skal bidra til å utvikle sykkelsporten i Oslo og i regionen. Prosessen fram til mandagens etablering har vært langvarig og til dels komplisert.

Styret i Styrkeprøven AS består av:

Christian Tollefsen, styreleder (Holmenkollen CK)
Marianne Røiseland, 1. nestleder (Asker SK)
Tore Kirkedam, 2. nestleder (Follo SK)
Ivar Kjellhov (IF Frøy)
Marianne Lidstrøm (Bærum OC)
Olav Tyrhaug (IK Hero)
Marit Wefling Storeng (SK Rye)
Bjørn Tore Foss (Sagene IF Sykkel)
Thomas Falch (Hasle/Løren)

Legg igjen en kommentar