Gutta på Lillehammer med nye bunader i mai 2013

Juni 2013 - KJT med ny og fortjent jakke etter to år i formannsvervetØnsker med denne posten å takke for avskjedsgaven og mange flotte rørende håndskrevne ord mottatt i posten fra styret i foreningen vår.

Det var med et vist vemod jeg måtte hoppe av formannssettet etter en periode på kun 2 år, mine to beste sykkelår (før jeg ble slave av Strava). Det var fine, stresless og veldig sosiale år i klubben. Det er med en stor fryd jeg har registrert at stadig nye og gamle syklende sjeler har funnet frem til Sagene IF. Vi er blitt, sett fra utsiden, en stadig mere inkluderende gjeng. Stå på videre, måtte den sosiale veksten vedvare. Det skåles i hvertfall på freda’n i nye Lunchbar’n.

Akka for meg, KJ x-formann 🙂

Glava Tour 2013 - Edvald med ledertrøye etter å ha vunnet kongeetappen opp ReistadbakkenPS. Legger ved to bilder av glade Lillehammer gutter med nye bunadstrøyer. KJ med finger’n i veltehull etter en sen høstkveld i Solemskogen, det var et ublitt møte med en grysselig fæl kryssende katt, trodde først det var en pansret grevling. Edvald med ledertrøye i Glava Tour etter å ha vunnet kongeetappen opp Reistadbakken for andre året på rad. Eneste likheten mellom oss to, er at vi sykler for lag med «S» over hjert på drakta.

1 Response

  1. BB sier:

    Takk for hyggelig hilsen og vakkert bilde, Kalle. Så ses vi fredag!

Legg igjen en kommentar