Ord fra Directeur Sportif

Samtidig som gutta trår i gang World Tour-sesongen i Europa er tiden moden for at Sagene Sykkel sin egen Directeur Sportif introduserer seg selv på web.

Sagene vokser, og som i alle klubber med respekt for seg selv er det for denne perioden introdusert en ny rolle i styret, med den lett ambisiøse tittelen Directeur Sportif (DS). Medlemslisten til Sagene Sykkel er fylt av ryttere som innehar høye sykkelkvaliteter og leverer sterke sportslige prestasjoner og resultater (i tillegg til de sosiale). Rollen DS skal primært være tilrettelegger, og samtidig sikre et opplegg rundt de rittene hvor Sagene kjører som lag. Samtidig er det viktig å videreføre klubbens verdier og holdninger – det er akkurat de som gjør Sagene Sykkel til den suverene klubben den er.

Som det ble diskutert på årsmøtet er det i utgangspunktet to ritt hvor vi skal kjøre som lag: Enebakk Rundt og Lillehammer-Oslo (detaljer og diskusjon er i de respektive tråder). I tillegg tenker jeg at det bør kjøres et ritt mellom de to for å få noen ekstra runder i rulla før Lillehammer-Oslo. Her er det flere muligheter. Umiddelbart er Nordmarka Rundt den mest åpenbare, inntil datoen leses nøye (18.05). Ellers er Hurdalssjøen Rundt og Landegrensen mulige alternativer – kom med innspill og kjør debatt under.

Det er behov for støtteapparat og road captains. Road captains må ha en viss taktisk gefühl, sterke bein og føle seg komfortabel med å bruke en myndig stemme tross syre ut av øra og manglende følelse i beina – gi lyd om du føler deg kallet.

Videre informasjon og innspill kommer fortløpende.

Legger også ved Innfløtterns eminente Rittliste 2014 landevei (16mb) som input til videre planlegging.

Shut up legs!

/Directeur Sportif Frokol

frode.kolvik@gmail.com
95 911 293

2 Responses

 1. Wien sier:

  På høy tid Sagene fikk en egen sportsdirektør, en ryddig en sådan. Dette blir bra, Frode!
  Jeg er satt av helgen 31/5-1/6 til landegrensen, håper flere blir med på den. Et temposterkt Sagene kan gjøre det bra der.

 2. Nordboer sier:

  Bra vi er i gang, DS.

  Planlegging er jammen vanskelig. Vi må få på plass datoer for rulletrening. Helgen før ER forsvant til utenomsportslig aktivitet, ikke bra for oppkjøringen.

  Har satt av helgen 18. mai. til Nordmarka Rundt. Setter pris på om vi få avklart deltagelsen der først som sist. Ellers ser Tyrifjorden Rundt 15. juni fristende ut.

Legg igjen en kommentar