Ritt sesongen 2014

Etter litt diskusjoner har styret landet på følgende rittkalender for sesongen 2014:  Klubbmesterskap Grusbank 2013

Mai

Juni
August
September

(Informasjon og taktikkdiskusjoner i egen sak pr ritt)

Bortsett fra samtlige KM-øvelser (!) er årets to store mål på landevei Enebakk Rundt og Lillehammer-Oslo. I tillegg er det lagt inn to oppkjøringsritt i Nordmarka Rundt og Tyrifjorden Rundt. Ikke noe å vente på, bare å melde seg på. Vi trenger bidrag fra alle for å dra Sagenetoget! På MTB sikter vi inn på Grenserittet og Birken. Det er allerede booket hus på Rena sentrum for overnatting.

Det er ambisjoner om å organisere et felles opplegg og gjøre en greie rundt rittene på listen. Hvilket nivå vi legger oss på vil variere noe fra ritt til ritt, behov for logistikk og tilgang på ressurser – her er vi avhengig av at alle stiller opp og bidrar hvor det er mulig. Vi trenger road captains, kakebakere, transport og sjåfører, fotografer, saftblandere, cheerleaders… Spesielt KM og Lillehammer-Oslo krever at vi har tilgang på ressurser som kan bistå med logistikken.

Det går for tiden en debatt rundt temaet følgebil i turrit. Utgangspunktet er Styrkeprøven sin beslutning om å ikke tillate følgebiler i årets ritt. Som medeier i Styrkeprøven stiller Sagene seg lojalt bak dette vedtaket – styret har også tatt en prinsipiell beslutning på at det ikke skal benyttes følgebil av Sagene i ritt generelt. I praksis betyr dette at vi må tenke nye tanker rundt logistikken under ritt, spesielt Lillehammer – Oslo.

Folkens – alt ligger til rette en sesong fylt av sol og medvind. Hvor bra, og hvor mye, er bare opp til oss selv!

Kommentarer, innspill – bruk feltet under.

5 Responses

 1. Moonlit sier:

  Tyrifjorden Rundt har fått webside, det ser ut til å bli et knallmorsomt cowboyritt, litt som Øyern Rundt, men her blir feltet skilt i begynnelsen opp Sollihøgda. Har meldt meg på individuelt!
  http://www.tyrifjordenrundt.no/

 2. Beretta sier:

  Det har vært en del uklarhet rundt følgebilspørsmålet på diverse fora, så en liten oppklaring kan være på sin plass for de som lurer: Følgebil er definert som servicebil som ligger BAK feltet for å serve rytterne med mat, reservedeler etc., lagpuljer (feks. i Enebakk Rundt) skal fortsatt ha merket ledebil FORAN feltet.

 3. Jørsa sier:

  Ser at vi er 11 mann som er meldt på LO. Er det tenkt på noe opplegg om transport til Lillehammer? Ser at ekstratoget som settes opp på morningen den 28.juni blir for sent for oss som starter 8.35. Det begynner visstnok å fylle seg opp for overnatting. Drar vi om morgenen må vi vel stille med 3-4 biler. Klarer vi det?

 4. Nordboer sier:

  Hva blir det til med Nordmarka rundt 18. mai?

 5. Magnito sier:

  Er påmeldt

Legg igjen en kommentar