Trening uke 17

Enebakk Rundt nærmer seg! Denne uken fokuserer vi på rulletrening frem mot rittet.

Tirsdag 22.04
Rulletrening i Maridalen – fokus rulleteknikk. Oppmøte Brekke, kl. 19

Torsdag 24.04
Rulletrening i Maridalen – rulleteknikk + konkurransefart. Oppmøte Brekke, kl. 19

Søndag 27.04
Rolig langtur. Oppmøte Kaffe Gram, kl. 09:00, event. Statoil Bjerke 09:15. Rute: Enebakk Rundt-runden.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

37 Responses

 1. ConteNegro sier:

  Stiller både tirsdag og torsdag kveld.

 2. Jørsa sier:

  Jeg stiller i dag og på søndag.

 3. ArniLar sier:

  Jeg stiller alle dager:-)

 4. Moonlit sier:

  Er det fånyttes å håpe på å få klærne jeg bestilte før Enebakk Rundt? Jeg får ikke brukt sommerklærne jeg fikk utdelt når vi ikke begynner før 1900, og det er litt kjipt å måtte stille på trening i Rye-outfit 😉

 5. HappyFeet sier:

  Stiller i dag.

 6. Selvanel sier:

  Jeg må lime dekk i dag, regner med å stille på torsdag.

 7. FroKol sier:

  Stiller tirsdag

 8. Wien sier:

  Roadcaptain på Enebakk Rundt stiller tirsdag. Bortreist tors-søn. Lager en post om Enebakk rundt straks og informerer litt om rittet og taktikken neste tirsdagstrening.

 9. BB sier:

  Stiller tirsdag

 10. Nordboer sier:

  Rekker akkurat i dag

 11. Sagan sier:

  Stiller torsdag og søndag også

 12. Magnito sier:

  Kan ikke torsdag, men satser på å få med meg gjennomkjøring på søndag. Møter på Bjerke.

 13. TubuLars sier:

  Stiller torsdag med gåent kranklager. Ja, det er jeg som knirker.

 14. KildeBike sier:

  Stiller torsdag

 15. Selvanel sier:

  Usikker på om jeg stiller i dag allikevel. Jeg er ikke helt i slaget etter sykdom. Tar en vurdering etter jobb.

 16. Moonlit sier:

  Bakhjulet er helt fubar etter trial-syklinga mi rett før dere satte avgårde på tirsdag, så jeg tar en rolig tur rundt fjorden på CX-en idag.

  Ble jo bare begrenset suksess forrige gang jeg stilte på det jeg trodde var rolig rullekjøring med knastedekk og skjermer 😉

 17. FroKol sier:

  Stiller torsdag.

 18. HappyFeet sier:

  Stiller i kveld.

 19. Prinsen sier:

  Stiller torsdag

 20. Knutta sier:

  Kommer idag!

 21. TT sier:

  Prøver å nå.

 22. LoneRider sier:

  Lurer på om langturen på søndag er ment som gjennomkjøring eller roligtur, siden jeg antar det er en viss forskjell på de to. Hvis det er snakk om gjennomkjøring; blir det da for heftig for en som aldri har kjørt rulle og foreløpig bare har 400 km i år?

 23. Dala sier:

  Stiller søndag.

 24. LoneRider; det blir noget hypotetisk da jeg ikke skal være med uansett i morgen, men i teorien er det lagt opp til en standard rolig langtur – snakketempo. Men skal ikke se bort i fra at det kan bli tendenser til litt rullekjøring underveis.

 25. LoneRider sier:

  Ok, da stiller jeg og satser på at jeg henger med hele veien. Blir det noe rullekjøring underveis er jeg bare glad for å få testa det litt. Gleder meg!

 26. Chris sier:

  Stiller i morgen.

 27. ConteNegro sier:

  Stiller i morgen v/ Kaffe Gram kl 09.

 28. ArniLar sier:

  Stiller kl 0900

 29. Thorst sier:

  Møter på Bjerke

 30. MStellan sier:

  Stiller ved Kaffe Gram, ses i morgen!

 31. FroKol sier:

  Møter på Bjerke.

 32. LarsVegas sier:

  Jeg stiller, Bjerke.

 33. BB sier:

  Stiller på Bjerke

 34. TT sier:

  Gi meg en B, gi meg en.. Bjerke.

 35. PCH sier:

  stiller Bjerke

 36. LoneRider sier:

  Haha! Rolig langtur liksom! Sprek gjeng! Da jeg endelig kom igang igjen etter pausen og kjente at jeg kanskje kunne henge med inn til Oslo punkterte jeg begge jula. Det ene flata ut momentant og fikk den ene slangen jeg hadde med. Det andre hang med til Oslo takket være pumping hver tredje km. Ellers en lærerik tur og flott tur i fantastisk vær. Føler jeg levde opp til aliaset mitt ihvertfall 😀 BTW lykke til på torsdag!

Legg igjen en kommentar