Vestfold Rundt 2014

Vestfold Rundt ruller avgårde 25.05. Fellesstart – her bør Sagene klare å markere seg bra i feltet. Hvem er med?

33 Responses

 1. Knutta sier:

  Jeg er med! Kjører vi 165km da?

 2. BB sier:

  Jeg er med. Hadde tenkt å kjøre 96 som ifjor.

 3. FroKol sier:

  Jeg er med.

  DS tenker umiddelbart at vi bør samkjøre oss på en distanse for å markere og dominere i feltet. Foreslår 96km.

  Merk at ordinær påmelding stenger 19.05.

 4. ArniLar sier:

  Hvordan ordnes evt transport? Buss? noen skal kjøre? Jeg lurer på å hive meg med på 96km da det kiler i lårene etter at NR gikk stille forbi.. Jeg er dog ikke påmeldt ennå, så det forutsettes at det kan skje på start eller nå siste uka.

 5. Nordboer sier:

  Onlinepåmelding er stengt. Finner ingenting om etteranmelding. Dett var dett, altså..?

 6. Knutta sier:

  Det er mulig å etteranmelde seg. Står hvertfalll priser her:
  http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1366449

  Vet noen hvor store feltene var i fjor mellom 96km og 165km? Det er ikke mange som velger den lengste? Enig med deg FroKol at det er gøy om vi stiller i samme distansen 😉

 7. FroKol sier:

  Vi tok en sjefsavgjørelse på trening i går og går for 96km.

  Avklart med arrangør – Etteranmelding på web åpner 22.05.

 8. Jan Sverre sier:

  Sykler 165km. Holder uansett ikke tempoet til Sagenes hurtigtog 🙂 Men skal pynte opp i feltet på den lange turen, og holde lenger enn til Sandefjord (der veggen stod i fjor.)
  Starter i pulje 3. I fjor i pulje 5, da holdt jeg med teten i den puljen frem til Sandefjord, men da måtte jeg slippe gjengen som var krympet til ca 10 mann. Hvordan jeg kom meg helt til Horten fatter jeg ennå ikke. Men i år altså……

 9. Knutta sier:

  Bra Frode! På denne distansen er det vel bare en startgruppe også?

 10. FroKol sier:


  Knutta:

  Bra Frode! På denne distansen er det vel bare en startgruppe også?

  I utgangspunktet. De splitter i to ved behov, men da sikrer vi at samtlige røvere fra Sagene er i samme (første) pulje.

 11. Nordboer sier:

  Påmeldt 96km.

 12. FroKol sier:

  Påmeldt 96km. Lukter kort, kort og medvind.

  Merk at det ikke er mulig å etteranmelde på rittdag.

 13. TubuLars sier:

  Påmeldt 96km.

 14. Havregampen sier:

  Ok, da blir dere en bra gjeng. Kun seier er godt nok 🙂 Dere må prøve å jobbe som et lag og få en mann i brudd. Lykkes dere med det er det stor sjanse for seier. Avslutning inn i Horten sentrum er gjennom rundkjøringer i stor fart. For usikkert å håpe på tur her. Det er 2 skikkelige bakker i rittet, den ene etter ca. 1 mil ( Holmestrandbakken ) og den andre 5-6 km før mål ( Åsgårdstrand ) resten er flatt. Mulig at jeg «tar en Magnito» ( alla NR ) og stiller som hjelperytter.

 15. Magnito sier:

  Jøss, nytt uttrykk i emning her? Regner med at å «ta en Magnito» betyr at man tar en for laget…

 16. Knutta sier:

  Påmeldt 96km

 17. ConteNegro sier:

  Påmeldt 96km. Jeg tilbyr mine tjenester som hjelperytter på søndag. Jeg tar som gitt at Bård blir vår kaptein og at vi kjører for ham da?!

 18. BB sier:

  Påmeldt 96. Hasle-Jørn er også med. Alle bør merke seg Gampens løypebeskrivelse. I tillegg er det verdt å stille tidlig til start – pulja var stor ifjor og vi havnet langt bak selv med master. Siden HCK og de andre storklubbene smugleser forumet her bør vi nok ta de videre taktiske vurderingene på lagmøte 🙂 Foreslår Lystlunden 10.50.

 19. FroKol sier:

  Teller seks bekreftede ryttere så langt. Med Prinsen i tenkeboksen, og forhåpentligvis et par andre ettetslengere, ser vi snart 10-tallet.

  Status bein og taktikk deretter etter BBs forslag – Lyslunden 10:50.

 20. Prinsen sier:

  Påmeldt 96 km

 21. ArniLar sier:

  Sitter klar for påmelding, men er usikker fordi jeg ikke vet hvor start er, hvordan jeg skal komme meg dit etc. Noen som skal ta bus, bil el.?

 22. ArniLar sier:

  Påmeldt 96km

 23. ArniLar sier:

  Grattis til Frode med 3plass i M30-39, Knut erik med 2plass i M20-29 og Bård med 5plass i M40-49. Alle kom inn ca 2,26. Jeg følte med vedlig sterk etter 18km med tråkket kjede TIL HELVETE.. Better luck next year. Håper Contenegro har det bra, han var med i stygg velt.

 24. Morro å se Sagene hevde seg helt i toppen med flere ryttere. Herlig innsats!

  Synd å lese om Contenegro. Håper det går bra med deg Marcus!

 25. BB sier:

  Vi skal være stolte av at Sagene sto for spenningen i dagens ritt – mange bra bruddforsøk! Det er ikke så farlig at vi manglet det lille i spurten. Vi var i mindretall, men viste mest offensiv kjøring. PS! Godt å se Marcus ved godt mot etter heftig velt

 26. ConteNegro sier:

  Gratulerer alle med god innsats! Da dere spurtet inn til mål, humpet jeg inn i målområdet, jeg også 🙂 Det er egentlig ikke å si så mye om velten. Våt asfalt, et felt der det ble kjempet om posisjoner for å havne lengst mulig frem før første bakke, noen som kjører i bakhjulet mitt, sleng, bæng, au! Skulle helst syklet mer enn bare 16 km… Men som Knutta sa: it’s part of the game!

 27. FroKol sier:

  Vi skal være godt fornøyd gårsdagens prestasjoner. Sagene viste vilje til hard kjøring og vi kontrollerte feltet og preget rittet hele veien rundt. Kudos til Prinsen, Havregampen og BB for solide bruddforsøk – rimelig dårlig stemning blant våre venner i rosa en periode. Samtidig tenker jeg at vi, undertegnende spesielt, har litt å hente på mer taktisk kjøring. Ikke mye å spurte med når en har lagt i front hele veien. Likevel, det er i nå en gang i fronten det skjer:) 

  Godt å se at Contenegro fikk stablet seg på beina igjen uten nevneverdige skader!

 28. Knutta sier:

  Mye bra kjøring fra Sagene i går ja! Kudos til bruddgutta!
  Kjedelig med velt, punkteringer og kjedebrudd på noen av gutta!
  Det er viktig å ligge litt fremme å dra toget som Frode sier, man blir ikke noe bedre av å bare ligge i 30-posisjon hele dagen og spare krefter.
  Håper på å se mange også på Askerrunden!

 29. Nordboer sier:

  På lyden hørtes det ut som en bil som skrenset, ConteNegro. Overrasket over at du så såpass hel ut. Det skal vel mer til for å stoppe deg!

  Synd med Tubulars også. Supert at du konverterte til følgebil, da gjør det ikke noe å miste flasker underveis. Thumbs up!

  Prisen og Havregampen (for anledningen inkognito) så meget bra ut i et brudd som gikk i Holmestrandbakken, men de rosa sendte rytter på rytter opp i front og dro det litt for greit inn. BB dro en finte ved Tønsberg, og Knutta forsøkte også et par støt. HCK har nok øye for sterke bein, for begge to ble voktet godt. Problemet var vel også at resten av røkla var minst like keen på å komme med i brudd. Som regel gikk hele feltet…

  Selv hadde jeg en flott dag, og satt for det meste i front (i motsetning til i fjor…) sammen med FroKol. Vi byttet på å stikke en finger i siden på en hver HCK-rytter som gikk i brudd. Herlig. Mistet feltet i Åsgaardstrandbakken, men kjempet meg tilbake sammen med to andre karer rett før Horten sentrum. Det gikk med litt carbon rett bak meg, trolig i en av to våte flekker rundt rundkjøringen, men spurten så relativt kontrollert ut i år. Den blandet jeg imidlertid ikke inn i. 13/26 og 2:26 ble uansett en grei heving fra fjoråret. Flott plassering for Knutta, alene mot en gjeng i rosa. Neste gang 😉

 30. Magnito sier:

  Utrolig kult å lese at gutta fra Sagene gjør det så bra, og glimrende med masse innspill på forumet. Føler nesten jeg var der!

  Grattis med alle de gode plasseringene, og god kjøring!!

 31. FroKol sier:


  FroKol:

  Vi skal være godt fornøyd gårsdagens prestasjoner. Sagene viste vilje til hard kjøring og vi kontrollerte feltet og preget rittet hele veien rundt. Kudos til Prinsen, Havregampen og BB for solide bruddforsøk – rimelig dårlig stemning blant våre venner i rosa en periode. Samtidig tenker jeg at vi, undertegnende spesielt, har litt å hente på mer taktisk kjøring. Ikke mye å spurte med når en har lagt i front hele veien. Likevel, det er i nå en gang i fronten det skjer:) 
  Godt å se at Contenegro fikk stablet seg på beina igjen uten nevneverdige skader!

  Ser resultatlistene er oppdatert og Knutta er på pallen. Kudos!

 32. Knutta sier:

  La merke til dette selv. Ser at han som fikk 3plass er tatt vekk fra listene. Tipper grunnen er brudd på trafikkregler eller noe slikt underveis, det har blitt mer fokus på dette, noe vi også burde være obs på i løp.

 33. Langpilsen sier:


  Knutta:

  Tipper grunnen er brudd på trafikkregler eller noe slikt underveis, det har blitt mer fokus på dette, noe vi også burde være obs på i løp.

  Vi burde vel strengt tatt ha fullt fokus på trafikkreglene hele tiden – altså på transport, trening og i ritt 😉

Legg igjen en kommentar