Trening uke 28-31

Ferietid – ingen planlagte fellestreninger Det er likevel fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger og langturer.

God Sommer!

4 Responses

 1. LarsVegas sier:

  Jeg tenker meg nesodden rundt eller lignende imorgen, 10-tiden, sånn at jeg er hjemme til tdf sånn cirka. Stitur eller grustur er også ok hvis det er mer stemning for det. Skrik ut de som vil bli med!

 2. Slipset sier:

  Hei! Er i byen i begynnelsen av denne uken, så er med på trening, morgen, kveld og ettermiddag. Helst langkjøring, noen andre som er med?

 3. Studenten sier:

  Siden det er hviledag for Kristoff og co, og det ikke ligger fem timer opptak av TdF på dekoderen når jeg kommer hjem, blir det Grefsenkollen på meg i kveld. Triller ut i syvtiden, når gradestokken viser tegn til å synke fra 30 grader på Bjølsen.

 4. TubuLars sier:

  Hvem vil ut å rulle idag?

Legg igjen en kommentar