Grenserittet 2014

Grenserittet kjøres førstkommende lørdag 02.08 – i år med hele 18 ryttere til start med Sagenes fete drakter. Rittet er fulltegnet, men er du i sonen Strömstad-Halden denne dagen bør muligheten benyttes til å heie frem klubbkamerater.

Erfaringsmessig er det også behov for støtte til logistikk og transport. Avtales under.

Allez, allez Sagene!

17 Responses

 1. Chris sier:

  Jeg vurderer å leie bil og regner med å ha plass til en rytter til i bilen om noen trenger skyss. Dersom noen har et takstativ å låne bort er det muligens plass til et par til.

 2. Wien sier:

  Jeg har to sykkelstativ til låns. Jeg har ikke fått hentet mine hos Frode enda, så de kan kanskje hentes hos han med mindre du selv skal bruke de, FroKol?

 3. FroKol sier:

  Er hjemme igjen fra Ålesund fredag, om noen skal hente. Event om de skal leveres en annen plass enn hos Wien.

 4. Chris sier:

  Avis kunne ikke garantere biltype, så usikker på om jeg får en biltype som passer sykkelstativet. Vet mer om behov og biltype på fredag, tenker jeg 🙂

 5. Havregampen sier:

  Jeg fikk tak i et start nr. og stiller til start. Kjører fra Oslo lørdag morgen og har plass til 3 mann i bilen. ( Chris ? ) Ved interesse send e-post til anders@ramo.no

 6. Chris sier:

  Da avbestiller jeg bil og slenger meg med i bilen din jeg Anders 🙂

 7. Nordboer sier:

  Deltar i mitt ene terrengritt utenom KM. I år på lånt Cannyon 29″ HT. Første forsøk på slike dimensjoner.
  Ser vi er ganske mange i år. Selv stiller jeg i pulje 5. Kjører gjerne litt tog i starten, hadde god uttelling på det i fjor.
  Lykke til alle sammen.

 8. M7 sier:

  21 røvere pt. Dette blir gøy, lykke til alle sammen 🙂

 9. TT sier:

  Lykke til folkens, strålende forhold med mest medvind og greier http://www.sagenesykkel.com/vaeret/grenserittet-vaeret/.

 10. Toddy2 sier:

  Nordboer, da sees vi sikker etterhvert. Vurderer å starte i pulje 4-5, men får ikke helt bestemt meg. Seedingen har, etter 3:43 i fjor valgt å putte meg i pulje 2! Av den grunn starter jeg med stiv gaffel og 26″ hjul.
  Bunaden er klar så hvis fornuften seirer over egoet så sees vi i startblokka.

  Ønsker alle en god tur i morgen, og regner med at det blir en del MEGET gode tider for enkelte av de bunadskledde.

 11. BB sier:

  Jeg langer bokscola til Sagene-jenter (allez Vos!) og -gutter ved ca 40k i den kjipe lange asfaltbakken etter den bratte grusbakken på Berby.

 12. Nordboer sier:


  Toddy2:

  Nordboer, da sees vi sikker etterhvert. Vurderer å starte i pulje 4-5, men får ikke helt bestemt meg. Seedingen har, etter 3:43 i fjor valgt å putte meg i pulje 2!

  3.06 ga fortsatt p 5, og der passer jeg nok fint inn.


  BB:

  Jeg langer bokscola til Sagene-jenter (allez Vos!) og -gutter ved ca 40k i den kjipe lange asfaltbakken etter den bratte grusbakken på Berby.

  På forhånd takk!

 13. Nordboer sier:

  En enorm takk til Geronimo! Da jeg mistet kjedet etter 2.3, fikk jeg mildt sagt god hjelp til å lappe det sammen igjen. Intet mindre enn 8.5 minutt av egen innsats gikk med på stoppet. Dét er intet mindre enn imponerende. Hadde aldri kunnet fullføre uten din hjelp. Desto mer imponerende sluttid.

  Selv møttes jeg en forhandler av hvitevarer ca midtveis og fikk full ladt. Med GoPro på hjelmen dokumenterte jeg etter hvert svært mange i pulje 6, 7, 8 og etter hvert 9 og 10. Takk til de som tilbød både gel og barer under vei. Og takk for Cola, BB! Samt et klart pålegg om å huske regel #5.

  Bilder og kanskje litt film kommer.

 14. ArniLar sier:

  Min dag.. Andre «terrengritt» på menyen. Elendig seeding fra birken i fjor ga pulje 13, så jeg så mitt snitt til å seede meg opp noen puljer med speedseeding fredag. Kjørte en jevn runde uten å produsere unødig syre og endte så opp i pulje 2. Klar i dag med fast gaffel, barer, geler og 2 fulle flasker var optimismen stor.

  Starten gikk uproblematisk med rolig kjøring på asfalten og opp de første grusbakkene i hovedfeltet. Vel 15-20min seinere fint plassert i feltet begynner endel nedkjøringer på grusstier og jeg benytter muligheten til å male stien med blod etter salto over styret og den «JÆVLA» fastdemperen jeg bevisst skulle ha (aldri mer). Jeg angret allerede der.. Artig var det også at begge de fulle flaskene min dro avgårde i samme slengen. Fikk rettet opp styret, men tok av videre med skjevt sete. Dette banket jeg på for å rette opp i nedoverbakkene noe som endte opp med at det løsnet. Så det ble drøye 5 km med mobilt vippesete. Fikk låne verktøy og fikset det ved 23km. Eller gikk jo dagen fint, jeg ble kjørt fra nedover og kjørte fra oppover. En deilig cola, gå sprut Cirka halveis. Takk Bård!! Sneik meg inn på 2t57m. Hadde håp om 2t45m, men slik det gikk er jeg høvelig fornøyd. Neste år blir det demper og litt, bare litt mindre landeveisykkel:-)

 15. ArniLar sier:

  Fastgaffel that is vs stiv demper..

 16. Toddy2 sier:

  Må bare kommentere dette med stiv gaffel. Har kjørt m begge deler, og kjørte i år med stiv gaffel. Forresten niende året jeg kjører GR så påberoper meg et vist grunnlag for å uttale meg. Dette blir diskutert hvert år, og jeg må si jeg deler ArniLar’s skepsis. gir lite annet enn mye jobbing som tapper energi.
  I år var løypa tørrere enn jeg noen gang har sett den, med til tider mye slag og ujevnheter.
  Så på GR sparer man ikke tid med bruk av stiv gaffel etter min mening. Snarere tvert om. Neste år blir det hvertfall gaffel på meg.

  Gratulerer med vel gjennomført for alle som deltok, og en spesiell takk til Bård som kom med oppløftende ord halvveis og ikke minst en Cola som var et særdeles kjærkomment innslag i et ensomt øyeblikk. Takk Bård!

 17. BB sier:

  Bra kjørt, allemann! Bare hyggelig å gi en hånd til gode lagkamerater når dte ble DNS. VI skulle gjerne hatt en flaskelanger i Birken. Noen som kan eller kjenner noen som kan?

Legg igjen en kommentar