Trening uke 37

Sesongen er på hell, og de fleste har kjørt sitt siste ritt for sesongen. Vi retter derfor fokus mot noe som opptar oss alle. Personlige rekorder! I ukene som kommer vil vi oppsøke bakkene i Klatrekongen (Klatringen til Tryvann, Grefsenkollen og Kongsveien), og kollektivt jage hverandre frem til nye bestetider. For å få det meste ut av konseptet vil vi velge bakke etter vær og vind. Sted står derfor inntil videre åpent nedenfor.

Tirsdag 09.09
Oppmøte 18:00. Sted: TBD

Torsdag 11.09
Oppmøte 18:00. Sted: TBD

Søndag 14.09
Bursdagssykling

7 Responses

 1. FroKol sier:

  Beklager forsinket artikkel folkens.

  DS er på reise og har ikke kontroll på vindretningen i Oslo – hvilken bakke har best vindforhold tirsdag?

 2. BB sier:

  Skal noen ut å Strava idag?

 3. Siggen sier:

  Jeg tenker meg en tur i Grefsenkollen i 18 tiden, er åpen for andre (sykkelrelaterte) forslag

 4. Thorst sier:

  Jeg er klar for litt Strava. Åpen for det meste, men har mest lyst på en god tid i Kongsveien

 5. KildeBike sier:

  Kongsveien torsdag anyone?

 6. Prinsen sier:

  Sitter på jobb og følger med på flagget på nabobygget om dagen og om noe så kommer vinden sørfra i dag, noe som taler for KTT og til dels Grefsenkollen men imot Kongsveien selv om undertegnede helst skulle vært en tur i sistnevnte trasé..
  Noen som er med på en av disse i kveld?

 7. TT sier:

  Herfra tenkes det i retning av rolig tur i dag, Kongsveien fredag etter jobb, og Grefsenbursdag søndag formiddag.

  Kongsveien fredag ser på Yr ut til å kunne få medvind/sidevind, samme kombo som dessverre endte med litt motvind under kjapt solo forsøk i går, men en gjeng med litt værflaks kan fort få utrettet noe der..

Legg igjen en kommentar