Terrengsykkelrittet 2015

Rittet som hevder intet mindre enn å ta terrengsyklingen tilbake til røttene, Terrengsykkelrittet, nærmer seg. Startskuddet går på Haraløkka 30.mai, med sterke representanter fra både den kvinnelige og mannlige delen av rytterstallen i Sagene.

Løypetraseen er som vanlig hemmelig til det siste, men det er fullt mulig å komme med spådommer, kvalifiserte gjetninger eller reinspikka sladder i kommentarfeltet under.

Som vanlig – skal du ikke kjøre selv? Still opp, støtt dine Sagenevenner og observer hvor raskt en fet drakt faktisk kan skifte farge fra hvit til brun…og fortsatt være like fet.

9 Responses

 1. Jeg får dessverre ikke vært med, selger startnummer til kr 450 om noen er interessert. Ring meg på 92013961.

 2. HappyFeet sier:

  Stiller 1 runde!

 3. Bodø sier:

  Stiller 1. runde

 4. Thorst sier:

  Stiller, 1 runde! Spent på hvordan teknikken er etter svært lite terrengsyklig så langt i år. Heldigvis er Terrengsykkelrittet bare middels teknisk 😉

 5. Jørsa sier:

  Stiller selvsagt på årets morsomste ritt

 6. Bell sier:

  Jepp, to runder.

 7. Bodø sier:

  For de som er som meg (litt nerd) har jeg plottet inn tiden til de Sagene-rytterne som karret seg gjennom hele rittet (les: 1. runde) sammen med tiden til alle som syklet 1. runde på denne fordelingskurven.

 8. Prinsen sier:

  Nerding liker vi Bodø! 😀
  Imponerende av alle som gjennomførte, spesielt av LC og Jørsa som for 2. helg på rad sto på pallen! Gratulerer!

 9. Jørsa sier:

  Fin fin kurve Bodø. Kudos til alle som startet, fullførte og spesielt de som kjørte 2 runder. Det er sjelden jeg har sklidd, knota og tryna såpass mye i et ritt. I år angrer jeg ikke på at jeg gikk ned til 1 unde. Kurven til Bodø sier hvor vanskelig forholdene var (ikke rare farta). Dette var rittet man fikk smake på det meste, alt fra møkk, myr, bekk, gjørme, hat, glede, slit og fantastisk stikultur blant deltakerne.
  PS: Kostbart ble det også, flere deler er herved byttet og sykkelen er klar til KM

Legg igjen en kommentar