Grenserittet 2015

Høstens grusklassikere starter med Grenserittet 1.august, hvor 24 ryttere fra Sagene stiler til start. Hver enkelt får melde seg i feltet under etter eget ønske.

Bruk gjerne denne posten til å avklare logistikk, diskutere dekkvalg, spå været….og ikke minst, fortelle historier fra rittet.

Langing Grenserittet

Langing Grenserittet

Det langes langs strekningen markert på kartet, i asfaltbakken etter avkjøring fra 22 til 101. Se etter Sageneflagg – vi setter opp ett litt før langing, så ett der vi står.

Værmeldingen ser bra ut – lykke til folkens!

24 Responses

 1. FroKol sier:

  Ingen som hverken skal kjøre rittet eller kan tenke seg å stille som støtteapparat?

 2. LoneRider sier:

  Skal debutere i Grenserittet ja, som dårligst seeda Sagenerytter i pulje 9. Håper man får logistikken til å sitte på første forsøk 😀

 3. Jørsa sier:

  Skal ikke sykle i år men har syklet flere ganger. Jeg har god erfaring med å kjøre egen bil til Halden, parkere der, ta buss til Strømstad, sykle, dusje, få litt gratis mat på festningen, utveksle og skryte og juge litt med andre sagene ryttere, og så kjøre hjem glad og fornøyd med egne prestasjoner. Lykke til alle sammen.

 4. MO sier:

  Min sambo kan eventuellt langa till de som kör elit, pulje 1 og 2. Vill sannsynlig stå i Prestebakke, ca halvvägs.

 5. Kvigis sier:

  Jeg skal kjøre rittet, blir bra å se sagene draktene sette sitt preg på rittet. Har god erfaring med å kjøre til strømstad å ta buss tilbake.

 6. Prinsen sier:

  Herlig MO, kan være godt å få ei ny flaske eller en cola-boks der!

  Logistikkmessig er det heller ikke noe i veien for å kjøre til Strømstad og parkere der, gjennomføre rittet for så å sykle tilbake til Strømstad fra Halden igjen, er ikke snakk om mer enn 35 km så det er en fin nedkjøring etter å ha presset seg i rittet – men det er klart været kan jo spille inn på hvordan returen blir, TT måtte i alle fall ha blitt ren og pen på den strekningen for et par år siden… 😐

 7. TT sier:

  Den gang trengtes strengt tatt ikke dusj etter returen til Strømstad nei! Så krysser fingrene for at dere får regn skulle dere velge den løsningen! Apropos – Grenserittværet – så kan dessverre ikke love den vaskeløsningen.

 8. BB sier:

  Flott tilbud MO, jeg sier ja takk til langing! Jeg langet i fjor, og kan anbefale samme sted: i den kjipe lange asfaltbakken etter ca 40k (altså etter den bratte grusbakken på Berby). Her er det lav fart og enkelt å komme til/fra med bil. Ifjor langet jeg forøvrig colabokser til alle Sagene-ryttere. Det ble meget godt tatt imot, og er enkelt rent logistisk. Eller skal vi levere deg flasker på start?

 9. Loppa sier:

  Jeg sier også ja takk til langing. Starter i pulje 1. Jeg kan også anbefale Prinsens logistikkløsning, men glem ikke å fylle på med litt av maten Jørsa reklamerer. Det gjorde ikke jeg i fjor, men ble heldigvis reddet av godisfabrikken rett over grensa

 10. Lapskaus sier:

  Jeg starter i pulje 8. Grenserittet blir mitt tredje ritt i karrieren, så jeg er fortsatt ganske naken. Er det noen som har noen tips og triks? Dekktype og trykk, ernæring og løpsopplegg?

 11. FroKol sier:

  Formann Nordboer, DS Frokol og MO’s samboer forener innsatsen og utgjør langeteamet. Langing etter døyt 40km (se kart i artikkelen øverst). Bør være lett synlige med eget Sageneflagg!

  Vi er på plass i startområdet fra 07:30 – 08:15 for å ta i mot flasker for de som ønsker langing av egen drikke. Vi prøver ta oppstilling på en av p-plassene langes veien fra sekreteriatet og ned mot startoppstillingen. Se etter Sagenefargene. Husk å merke flasker med navn og pulje! Vi tar forbehold om at vi ikke kjenner igjen alle ansiktene, men skal gjøre vårt beste for at alle får sin flaske.

  De som ikke stiller med egne flasker får cola. Tar ved litt enkelt verktøy også, om noen trenger mekking underveis. Formannen er en habil mekaniker.

 12. BB sier:

  Fenomenalt bra og supersnilt med support!

 13. Nordboer sier:

  Gleder oss til å serve 26 ryttere, dette blir gøy! Kjør hardt, alle sammen!

 14. Kvigis sier:

  Takk for cola, den satt der den skulle

 15. Knutolini sier:

  Kudos for både cola og motiverende ord!!

 16. FroKol sier:

  Mye sterk kjøring fra Sagene i dag. Gratulerer til alle!

 17. OJN sier:

  Hjertelig takk for cola i dag. Den gjorde susen.

 18. Nordboer sier:

  Skikkelig artig med et sterkt Sagene-lag i løypa! Kudos fra start til slutt, akkurat sånn det skal være.

 19. KildeBike sier:

  Kjempe kudos til DS og Nordboer for langing. Gøy at så mange stiller fra Sagene. Bra innsats alle sammen!

 20. Lapskaus sier:

  Tusen takk for langing og heiarop! Det var veldig motiverende der jeg bet meg fast på bakhjulet til en rytter fra Ottadalen.

 21. HS sier:

  Stor kudos til langegjengen! Takk for cola og motiverende heiing!

 22. Wien sier:

  Rittrapporter savnes!

 23. Superambi sier:

  Takk igjen for perfektomundo langing og moralsk støtte!

 24. Cav sier:

  Stor takk til langeteamet på lørdag. Hadde mer enn nok med å holde fokus på Cola boksen, slik at jeg var ute av stand til å takke. Uansett veldig trivelig å se mange i bunaden på lørdag!

Legg igjen en kommentar