Birken 2015

Alle grusritts mor avvikles til helgen. Sagene er godt representert i både ultra- og normalversjonen, og BB rapporterer om fullt Sagenehus 200m fra start på Rena.

Bruk denne posten til å avtale logistikk, komme med spådommer om egne og andres resultater, diskutere dekkmønster, dekktrykk…og ikke minst, fortelle hvor nært du kommer målet på 3,5kg. Glem heller ikke å legge inn rittreferat i etterkant!

For å øke spenningsnivået ytterligere kjører vi en konkurranse: Tipp din egen tid. Skriv inn tiden du tror du kommer til å bruke over fjellet i feltet under. Vinneren får en Sageneflaske sponset av DS. (Konkurransen gjelder på tvers av alle versjonene det konkurreres i).

Det langes langs strekningen markert på kartet. Om logistikken står oss bi er det merket med Sageneflagg, men om ikke vil det være markert Langing Birkenmed Sagenefarger i en eller annen form. Vi er på plass til ca. 11.

14 Responses

 1. Chris sier:

  Noen som skal opp på fredag ettermiddag/kveld og har plass til en ekstra i bilen?

  Tipper jeg ruller over mål på 03:14:59

 2. Toben sier:

  Er offensiv her og tipper en slutt tid på 03:58.11

 3. KildeBike sier:

  Skulle også hatt plass i en bil i retning Rena på fredagen om noen skulle ha det.

 4. FroKol sier:

  Er det noen som har gjort seg tanker om langing?

 5. JSA sier:

  Ruller med krampe over mål på 3:33:33

 6. MO sier:

  Min sambo kan langa till de som kör elitklasse senare på dagen. Står i backe vid Kvarstad i merket sone.

 7. Debuterer i UB og kreker meg over mål på tiden 07:59:59. Etter utallige dobbeltsidige kramper på høyfjellet, må vite! @Chris: Min tid på classic-Birk hadde blitt 03:14:30, et lite ponnihode foran deg som i fjor 😉

 8. Trofast sier:

  Skal det bli min siste sesong med tidspress er jeg fornøyd med tiden 3.09.32. Men det er blitt for lite rullingstrening, så det skal holde hardt. Lykketil foreningskamerater ?

 9. TT sier:

  Lykke til Birkebeinere, i ren sympati har jeg i dag syklet mtb i striregn, spist spaghetti, og legger meg nå tidlig.. tvi, tvi!

 10. FroKol sier:

  ConteNegro og DS stiller med langetjeneste lørdag. Sikter oss inn på å stå på ca samme sted som i fjor, 1 km ca opp i bakken fra Kvarstad. Følg med, nærmere anvisning kommer.

  Kort frist, men det er mulig å levere flasker (merket med navn) til DS hos DNB i Bjørvika dagtid fredag. De som ikke har egne flasker får langet cola.

  Ta kontakt på 95911293 om du skal levere flasker.

 11. SuperAmbi sier:

  Mens vi langet forsøkte vi å få tatt litt bilder: https://flic.kr/s/aHskjmUUjF

 12. Atleten sier:

  Takk for langing og oppmuntring FroKol og Conte, var superdigg med cola i det batteriet var i ferd med å gå tomt. 🙂

  Fine bilder SuperAmbi og som dere ser var det Thorst som gjorde jobben. 😉

 13. Nordboer sier:

  Sjukt imponerende innsats av alle mann og kvinner i Birken. Førsteplasser, andreplasser, imponerende Ultrabirken, back-to-back-deltagelse, osv.
  Og ikke minst – langeapparatet som nok en gang drar til med servering i toppklasse.

  For en klubb, dere!

 14. Lapskaus sier:

  Tusen takk for langing og oppmuntrende ord på veien. Som Atleten, var også min batterier på vei til å tømmes – men takket være gjengen med cola og heiarop ble jeg løftet hele veien til Lillehammer. Takker!

Legg igjen en kommentar