Trening uke 38

Sesongen er på hell, og de fleste har kjørt sitt siste ritt for sesongen. Vi retter derfor fokus mot noe som opptar oss alle. Personlige rekorder! Selv om årets klatrekonge er kronet er det ikke noe i veien for å pynte på egne resultater. I ukene som kommer vil vi oppsøke bakkene i Klatrekongen, og kollektivt jage hverandre frem til nye bestetider. For å få det meste ut av konseptet vil vi velge bakke etter vær og vind. Sted står derfor inntil videre åpent nedenfor.

Tirsdag 15.09
KM Klatring. Frist for påmelding: 15.09, kl 12. Skal du ikke kjøre selv? Meld deg som frivillig

Torsdag 17.09
Oppmøte 18:00. Sted: TBD i feltet under

Søndag 20.09
Grustur rundt Kikut via Tømte. Oppmøte Brekke, kl 10:30. Rolig tempo. 26″, 29″, CX…åpent for alle.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

1 Response

  1. FroKol sier:

    Stiller på grustur søndag

Legg igjen en kommentar