Trening uke 39

Jaget etter gode tider i Klatrekongen fortsetter også denne uken. Oppmøte fastsettes fortløpende basert på vær og vind.

Tirsdag 22.09
Oppmøte 18:00. Sted: TBD

Torsdag 24.09
Oppmøte 18:00. Sted: TBD

Søndag 27.09
Rolig langtur. Oppmøte Sagene Kirke 10:00. Rute: Bestemmes på stedet

7 Responses

 1. TubuLars sier:

  Det er meldt knallvær i helgen, folkens. Alt ligger til rette for fantastisk(e) langturer. Kommer selv til å dra ut både lørdag og søndag på rolig tur med fokus på god gammeldags hygge og innslag av kaffe og bakevarer. Legg igjen en notis her hvis du planlegger tur så vi kan samkjøre planer. Søndag blir i alle fall en flott dag, håper å se mange ved kirken kl. 10.

 2. Goliat sier:

  Second that @tubulars. Om noen ønsker å bli med planer jeg sykle fra kirka kl08 imorgen lørdag. Skedsmo, Eidsoll, Hurdal, Brandbu, Grua og hjem via Nittedal er planen.

 3. Thorst sier:

  Med på den @Goliat. Ny vurdering på søndag for formen er ikke helt på topp etter en mnd med sofa.

 4. TT sier:

  Tar en langtur kl 10 lørdag, fra kirka hvis noen melder at de blir med. Rom for bakeristopp også skulle det være ønske om det. Tenker kanskje (for meg) nybrotsarbeid borti Bjørkelangen og sørover, og etterhvert sikte seg inn mot mer kjent landskap på veien hjem.

 5. TubuLars sier:

  Stiller ved kjerka imorra

 6. SuperAmbi sier:

  Vi er noen få som ikke har anledning til å bruke hele dagen på sykkel (ja, jeg er like sjokkert som dere…) og som egentlig bare vil gjøre seg fortjent til bolle/kake/kaffe – vi sykler fra Nobels Fredssenter kl 09.30 og utover mot Nærsnes og tilbake til Vollen og Oslo. Mitt nr 91 99 09 99, if you wanna join!

 7. TT sier:

  Våknet tidsnok og stiller kl 10.

Legg igjen en kommentar