Trening oktober – desember

Kalenderen viser straks oktober, og med det off-season med mindre behov for systematisk trening. Basert på Strava er det dog tydelig at sykkelsuget fremdeles er tilstede hos mange av Sagenes menn og kvinner. Benytt muligheten og bruk kommentarfeltet aktivt til å dra med Sagenevenner ut på tur.

17 Responses

 1. Jørsa sier:

  Noen som er hypp på en sti lyktetur i morgen tirsdag kl 19:00. Oppmøte på Langsethløkka? Jeg er fleksibel på oppmøtested

 2. Havregampen sier:

  Kort varsel, men kjører ER kl. 14 fra Ramo i dag. Rull med hvis det passer…

 3. SuperAmbi sier:

  Befinner meg i Maridalen i dag – noen som vil bli med? Jeg kan sjekke innom her rett før jeg drar ut, en gang 16.30-17.30.

 4. Caro sier:

  Si ifra om noen vil sykle i morgen torsdag ettermiddag, gjerne litt tidlig (ikke for raskt, er ny :))

 5. Jørsa sier:

  Jeg tar meg en god rolig stirunde i morgen ca. kl 09.00 fra Årvoll igjennom Lillomarka i morgen. Noen som har vil være med? Send meg gjerne sms på 917 61 912.

 6. SuperAmbi sier:

  Caro – er det landevei eller MTB, CX som er mest ønskelig?

 7. Caro sier:

  SuperAmbi: jeg var nok allerede på sykkelen når du skrev. Ble landevei, har ikke noe CX (og har bare en gammel terrengsykkel).

 8. SuperAmbi sier:

  @Caro tenkte å spørre deg om sykkeltype sånn at jeg vet det til neste gang 🙂

 9. ConteNegro sier:

  Det er meldt fint vær i helga. Hva med en tur til Son i morgen, lørdag? Avreise kl 10 fra Sagene kirke.

 10. TubuLars sier:

  Hoi! Noen som vil på langtur imorgen? Oppmøte Sagene Kirke. Starttidspunkt kan diskuteres.

 11. KildeBike sier:

  Lysten på en tur i morgen, men fest i kveld så helst senere enn 10.. 😉

 12. HS sier:

  Knut, Vegard +2 og jeg sykler rolig t/r Moss i morgen. Planen er pizzalunsj i Moss. Avreise fra Bjørvika (krysset ved Dronning Eufemias gate/den hvite broa) klokka 10. Hyggelig om fler vil være med:)

 13. TubuLars sier:

  Møter dere i Bjørvika!

 14. SuperAmbi sier:

  Tirsdag 6/10: Sykler i Grefsenkollen, lavere terskel 4×5 min fra Lachmanns vei. Skal «hvile» 4 min mellom dragene.

 15. Superambi sier:

  Jeg var ute en tur i ettermiddag med en venninne, vi kjørte racer og CX på landevei inn til Movatn og grus videre – det gjør vi sikkert flere ganger om noen vil bli med 🙂 Mye neglsprett, men verdt det for å få en fin høsttur.

 16. Superambi sier:

  Vi sykler fra Brekke kl 10 søndag 25/10. Det blir en veldig rolig tur på grus (CX + MTB) til Kikut, tlf 91990999 om du vil bli med! 🙂

 17. HS sier:

  Knut, Vegard og jeg tar en rolig tur på grus i morra. Planen er denne ruta https://www.strava.com/activities/401382374 med bollestopp på Kikut. Kjører fra Storokrysset 11. Fin værmelding, så bli med!

Legg igjen en kommentar