Spinning 2015 – 2016

Sagene IF Sykkel er velkommen til å melde seg på SK Ryes innetrening høst 2015 og vår 2016.

SuperAmbi vil være ansvarlig for mandagstimene. Komplett oversikt her.

Prisen er 1000 kr. Betaling og påmelding skjer via SK Ryes nettsider og gjelder for «innesesongen 15/16». Man behøver ikke å være medlem av SatsElixia for å delta på spinningtimene.

SK Rye bruker en egen Facebook-gruppe for å kommunisere med hverandre på, be om tilgang om du ønsker å bli medlem av gruppen. Undertegnede vil prøve etter beste evne å informere om eventuelle endringer i dette innlegget.

Vel møtt!

4 Responses

 1. Superambi sier:

  Moro å se at det er noen fra Sagene som har meldt seg på spinning. Jeg har fått forespørsler om det er passende timer for nybegynnere. Timene passer for alle, man kan følge programmet om man ønsker og har man en litt dårlig dag er det helt OK for meg at du tar det rolig. Velkommen!

 2. Spartacus sier:

  Hei, jeg trener på myrens noen som er klare for noen økter der?

 3. Superambi sier:

  Mandag 19/10. Kristin er vikar for meg. Men spinningen foregår likevel fra kl 19.30-21.00. Jeg er på plass neste uke.

 4. Superambi sier:

  Mandag 09/11: I dag kjører vi samme program som forrige mandag, da flere likte disse intervallene. Det er:
  6×6 min i høy og lav intensitet
  inkl. wattdrag à 30 sek/30 sek x 6 rep
  Klatring på slutten, 20 min. Totalt 90 min. fra kl 1930-2100.

Legg igjen en kommentar