Velkommen til sesongen 2016

Sagene IF Logo RundHei alle sammen, og vel overstått påske!

Ventetiden har vært lang og (for noen) vond, men det er altså på tide å få riggen klar og våre vakre bunader ut på veiene igjen. Noen har allerede såvidt begynt, andre har vært ute hele vinteren både på norske og utenlandske veier men for mange har alternativ trening vært remediet de siste månedene. Ventetiden er over!

Sagene IF Sykkel har de senere årene vokst formidabelt og vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen. Vi minner om følgende; å bære Sagenedrakta forplikter på mange områder men kanskje viktigst er at vi uten unntak følger veitrafikkloven og viser aktsomhet og respekt for medtrafikanter og gående. Drakta er synlig som den er vakker og vi ønsker ikke ulykker, farlige situasjoner eller en hvilken som helst grunn til forargelse forårsaket av Sageneryttere. Denne holdningen oppfordres på det sterkeste også når du er inkognito.

Se ellers Sagene Code of Conduct.

Videre vil jeg påpeke at god skikk i Sagene også betyr full uniform, altså ingen blanding av Rapha/Assos/Castelli e.a. pluss Sagenetøy. Det vil selvsagt være OK for nye medlemmer som kun har fått trøye og bib å supplere med annet tøy, likeså for de av dere som venter levering fra Trimtex. I tillegg er det selvsagt lov å bruke løse ermer, bein, knær, oversko og -sokker og annet smått tilbehør fra andre produsenter, men det oppfordres til å skaffe det du trenger gjennom nettbutikken når denne er åpen. Viktigst er å bruke skjønn, både på trening og i ritt.

God skikk forøvrig betyr;

 • punktlighet
 • konstruktive tilbakemeldinger og diskusjoner
 • kontroll på utstyr
 • å være real!

Vi har spennende planer for året, både hva gjelder trening, ritt og sosiale langturer. Vi vil presentere et sammenfattet rittopplegg i egen artikkel, samt ukentlige artikler om fellestrening som vil være tilpasset de kommende rittene. Underveis i sesongen vil dedikerte artikler om de forestående rittene legges ut slik at vi kan samkjøre planer, mål, strategi og sørge for at Sagene representeres på en god måte.

Følg jevnlig med på nettsidene for nye artikler og bruk kommentarfeltene flittig.

Ønsker alle med dette en riktig god sesong!

Mvh
TubuLars

3 Responses

 1. Hoffern sier:

  Krav om Sagene uniform gjelder vel strengt tatt bare på treninger og ritt? Ser jo at de mest hardbarka gamlegutta i klubben tar selfier i sagene-klær i stort sett alle sammenhenger (skiturer med familien, sittende ved middagsbordet, etc etc) – og det er vel å ansé som gode forbilder – men for de av oss som har skuffevis av andre sykkelklær så antar jeg at ikke ledergruppa ser røde stjerner om vi så drar på egentrening i andre klær! 🙂

 2. Hoffern sier:

  *fellestreninger altså (sagene regi)

 3. TubuLars sier:

  Det er selvsagt opp til hver og en hva de har på seg på egentrening. Trening i Sagene-regi foregår med komplett uniform. I ritt er man pålagt å bruke klubbtøy.

Legg igjen en kommentar