Spørreundersøkelse landevei 2016

Hei og god kveld,

Graph_01For å skaffe en best mulig oversikt over aktivitet på landevei blant klubbens medlemmer ønsker vi størst mulig svarprosent på en liten spørreundersøkelse, laget av Hoffern. Det er kun få spørsmål og tar ikke rare tiden. Svarene vil gi viktig informasjon til oss som administrerer litt ekstra i sesongen som kommer. Ta deg 2 minutter på sofaen og bidra til en litt bedre klubb!

Linken finner du HER (kan også åpnes fra mobil).

På forhånd mange takk!

DS TubuLars

5 Responses

 1. Bell sier:

  God aften, et lite spørsmål til det ene spørsmålet:
  «Hvilke disipliner landevei skal du sykle i år? *»

  Jeg antar det her spørres etter deltagelse i ritt, og da blir det noe vanskelig for meg å svare ettersom «Ingen» ikke er et valg, og spørsmålet er merket som obligatorisk å svare på. Jeg skal garantert sykle mye på landevei i år, og kanskje bli med på noen fellestreninger. Det er ikke 100% utenkelig at jeg kan tenkes å delta på et landeveisritt (utover KM-øvelsene), men har ingen konkrete planer om det nå.

 2. TubuLars sier:

  Hei Bell – en liten glipp fra oss. Kan du la den være blank, evt. bare fylle inn det som mest sannsynlig er din foretrukne disiplin? Ikke legg så mye vekt på det, dette er bare for å få en grov idè om hva medlemmene ønsker.

 3. Hoffern sier:

  @bell om du beholdt linken til din undersøkelse kan du nå gå inn og velge «ingen ritt på meg i år»!

 4. Bell sier:

  Takk, da er svar avlagt 🙂

 5. HappyFeet sier:

  Hei! Blir det Sagene tog i årets Nordmarka Rundt? Minnes at det stod noe om det i spørreundersøkelsen men de fleste av oss er vel påmeldt turrittet.

Legg igjen en kommentar