Overnatting Ultrabirken

Litt tidlig å begynne den planleggingen allerede kanskje, men Ultrabirken kjører tidlig start 08.30 fra Pellestova i år, så jeg planlegger å leie overnatting på Nordseter og ta oppvarmingstur til Pellestova fredag morgen. Lufter derfor planen for å sjekke om det er noen interesse for et fellesopplegg?

15 Responses

 1. HappyFeet sier:

  Interessert!

 2. Thorst sier:

  Det blir dessverre ikke Ultrabirken på meg i år, men det bruker å være solid oppmøte. Noen som blir med Atleten på dobbel nå som jeg svikter?

 3. Atleten sier:

  Skal min partner om crime Thorst satse på lørdagen eller har du allerede planlagt en date som kræsjer?

  Har ikke meldt meg på da min vanlige dobbellogistikk her fikk seg en trøkk når de flytta starten og jeg ikke klarer å flytte hytta vår.

  Siden Vos kjørte i fjor er der vell Dala sin tur i den familien. Jørsa truer med å satse på lørdag, men er god nok for dobbel. BelgiskBård har endelig cruiser inn i sub 3 klubben så han ser jeg som selvskreven.

  Evans

 4. Dala sier:

  Påmeldt og interessert 🙂

 5. Trofast sier:

  Påmeldt UB 2016. Bor på i høyden på Lillehammer. Ikke sykkel avstand til Pellestova, men kan tilby overnatting til ca 5-6 gamle og nye Sagenekammerater.

 6. Evans sier:

  Jeg er påmeldt, og har slekt i Lillehammer område jeg kan kampe hos hvis det kniper. MEN å overnatte på start er rimelig fristende. Er med på det hvis vi klarer å samle sammen et sagenelag. Jeg skal arrangere langing på trad-birken dagen etterpå hvis noen lurer på det.

 7. Evans sier:

  Sjekket pris for FjellSuite på Pellestova. Så vidt jeg klarte å lese meg til kostet det 1790 NOK for fem pers med frokost. Det var så billig at jeg bestilte et rom.

 8. Beretta sier:

  Jøss, Pellestova sjekket jeg ikke en gang, regnet med at de hadde sett potensialet i monopolsituasjonen og tidoblet prisene. Jeg har en bestilling inne på Nordseter, men dropper gjerne den og tar Pellestova isteden hvis det er plass.

 9. Evans sier:

  Jeg skal ringe å dobbelsjekke i morgen – er jo nesten litt for godt til å være sant.

 10. Knut G sier:

  Har booket en fjellsuite på Pellestova fra torsdag til fredag til 1790,- inkl frokost til 2 pers som ikke skal benyttes (da vi er invitert til å bo privat på en hytte i nærheten). Noen som vil overta bookingen?

 11. Bjørn sier:

  Jeg tar den gjerne over, Knut! Ring meg på 92013961, alt. snakkes vi på KM i dag.

 12. Bjørn sier:

  Jeg har overtatt «fjellsuiten» til Knut på Pellestova. Mattias har booket plass, men det er 1-2 plasser til om noen er keene. Det er et soverom med dobbeltseng og et soverom med en familiekøye der underkøya er stor og overkøya mer for de litt mindre syklistene på under 180. Det er også en stue med sofa, så i teorien kan vi sove 4 stk der, litt avhengig av den enkeltes krav til komfort 😀

  Ring/meld meg på 92013961 hvis du vil ha plass.

 13. Jeg har også fjellsuite, og det er plass til tre voksne med god margin. Frokost er inkludert i prisen. Prisen er 1815 ,- delt på antall på rommet.

 14. ps. du kan ringe på 90692601 hvis du vil ha plass.

Legg igjen en kommentar